Fødevarer >> Vælg Område >> Forædlingsindustri

Forædlingsindustri

Sidebar Image

Uanset hvilken form for levnedsmiddel, der forarbejdes eller fremstilles i en virksomhed - om varen importeres eller eksporteres - stilles der krav om egenkontrol for at sikre optimal fødevaresikkerhed.

I den forbindelse er der ofte behov for kemiske og mikrobiologiske analyser. Det kan være kemiske analyser til belysning af næringsindhold og vitaminindhold - eller kontrol af uønskede stoffer som toksiner, allergener, pesticider, mv.

De mikrobiologiske analyser giver viden om et produkts holdbarhed, om hygiejnekontrollen er i orden - eller om der er patogene bakterier tilstede.

Der kan også være brug for sensoriske analyser i forbindelse med kvalitetskontrol, reklamationer eller certificeringsordninger.

Fordele ved at bruge Eurofins:

  • Hurtige leveringstider
  • Stor erfaring og omfattende akkreditering i henhold til ISO 17025
  • Høj analysekapacitet
  • Konkurrencedygtige priser

Mere information:

Produktblade: