JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Miljø >> Nyheder >> NPS donation Læger uden Grænser

Svarer du på vores tilfredsundersøgelse, donerer vi 10 kroner til Læger uden Grænser

Sidebar Image

I april, maj og juni 2022 donerer vi 10 kroner til Læger uden Grænser, hver gang en kunde svarer på vores tilfredshedsundersøgelse.

Efter du som kunde har fået en analyserapport fra os, sender vi dig i den efterfølgende måned vores tilfredshedsundersøgelse. Når du svarer på undersøgelsen, donerer Eurofins Miljø A/S 10 kroner til Læger uden Grænser. Det eneste det koster dig, er den tid, du bruger på at svare på spørgeskema.

Hvorfor støtter Eurofins Miljø Læger uden Grænser?  

Vi støtter Læger uden Grænsers indsats under corona pandemien. Organisationen hjælper lande i hele verden med katastrofeplanlægning, testning og vaccination, behandling af syge, opsætning af isolationsområder, undervisning af sundhedspersonale og sundhedsformidling.

I vores arbejde med FNs verdensmål 3: Sundhed og Trivsel har vi bl.a. fokus på at sikre et sundt liv for alle. Derudover spiller vi selv en rolle i den danske indsats mod corona, da vi analyserer spildevandet i Danmark for corona. Læger uden Grænsers arbejde hjælper på tværs af lande, og er med til at give flere adgang til behandling. Derfor støtter vi Læger uden Grænser og deres indsats under pandemien.

Du kan læse mere om Læger uden Grænser her.