Fødevarer >> Nyheder >> Vi deltager på FoodTech 2018

Vi deltager på FoodTech 2018

Sidebar Image

Mød os på vores stand M9696 på FoodTech 2018 og kom og hør vores oplæg på Åben Scene:

Fødevaresvindel - risiko og autenticitet

Tirsdag 13. oktober, kl. 10.30 – 11.00

 

Teaser:

Svindel med fødevarer er i stigende fokus i disse år. Der ses både fra myndigheders og forbrugeres side med stor alvor på fødevaresvindel. Vi skal kunne stole på, at fx vin, olivenolie og honning har den kvalitet, emballagen lover. Fødevarevirksomhederne mødes derfor af større krav til dokumentation af styringen af risikoen for fødevaresvindel.

Kom og bliv klogere på:  

  • Hvordan sikre man sig mod fødevaresvindel (SAVE-system)
  • Hvilke områder er særligt udsatte for fødevaresvindel
  • Hvilke analyser kan man bruge når man er i tvivl om bl.a. ægtheden af sit produkt
  • Overvågning og netværk

 

 

Vitaminer og Aminosyrer – Stabilitet, Kvalitet og Sikkerhed

Onsdag 14. oktober, kl. 14.30 – 15.00

Teaser:

Vitaminer og aminosyrer er livsvigtige forbindelser, der ikke dannes i vores krop, men findes naturligt i vores kost. Men da det kan være svært at få det daglige behov dækket gennem vore fødevarer, bliver vitaminer og aminosyrer ofte tilsat i kosttilskud, foder og nogle fødevarer. Prisen på vitamin og aminosyre stiger, og kvaliteten af produkterne kan variere meget. Vores analyser kan hjælpe dig med at sikre og dokumentere kvaliteten af både dine råvarer og dit færdige produkt. Dette er utroligt vigtigt, da både et for lavt, men også et for højt indtag kan medføre alvorlige konsekvenser for vores helbred.

Kom og bliv klogere på:

  • Hvad er aminosyrer og vitaminer og hvor findes de naturligt
  • Hvordan kan man som producent sikre indholdet af vitamin i både rå- og færdigvarer
  • Hvilke vitamin og aminosyre analyser kan være relevant i dit product