Fødevarer >> Vælg Område >> Fedt og olie

Fedt og olie

Sidebar Image

Spiseolier og fedtstoffer kommer i et stort udvalg af varianter, typer og blandinger. Forbrugere og food service virksomheder efterspørger muligheder såsom koldpresset, raffineret, jomfruolie, ekstra jomfruolie og andre sorter, der opfylder forskellige ernæringsmæssige krav, kost og køkkener.

Fødevareproducenterne har brug for at sikre, at deres fedtstoffer testes og analyseres grundigt, for fuldt ud at videregive oplysninger om deres indhold, kvalitet og renhed til deres kunder.

Eurofins tilbyder test af fedt og olie flere steder i verden. Vores forskere og personale er yderst kyndige i forhold til sammensætning, egenskaber og regler for fedtstoffer. Vi vil gennemføre din test ved hjælp af banebrydende udstyr, laboratorier og testmetoder for at sikre den højeste kvalitet. Vi tilbyder flere analyser, herunder specifikke analyser for kvaliteten og ægtheden af dine produkter (oxidation parametre, syretal, frie fedtsyrer, oxidativ stabilitet og mere), sensorisk evaluering (raffineret og jomfruolie, profilering, ekspertvurderinger, synkroniseringer, grundlæggende beskrivende analyser), undersøgelse af restkoncentrationer og forurenende stoffer (organiske og uorganiske forurenende stoffer, mycotoksiner, pesticider), bestråling, GMO-test, og ingredienser og næringsstoffer. Vi tilbyder også undersøgelse af mærkning og prøveudtagning.

Fordele ved at bruge Eurofins

  • Hurtige leveringstider
  • Stor erfaring og omfattende akkreditering i henhold til ISO 17025
  • Høj analysekapacitet
  • Konkurrencedygtige priser

Mere information:

Produktblade: