Fødevarer >> Vælg Område >> Ingredienser

Ingredienser

Sidebar Image

I Danmark er nogle af verdens største fødevareingrediensvirksomheder placeret. De har en lang tradition indenfor enzymer, emulgatorer, kulturer, naturlige farver, animalske proteiner og meget andet.

Eurofins Steins tilbyder en lang række analyser inden for mikrobiologi, kemi og specialanalyser på de fleste typer af matricer.

At analysere fødevareingredienser kan være en vanskelig proces, da mange ingredienser kan påvirke analyseresultaterne. Eurofins Steins har stor erfaring og knowhow via vores tætte og langvarige samarbejde med industrien, og vi kan derfor levere den bedste service med den højeste kvalitet.       

Mange af ingrediensvirksomhederne er globale markedsledere indenfor deres segmenter og tæt knyttet til udviklingen i den globale fødevaresektor, de er derfor repræsenteret mange steder i verden. Eurofins Steins kan via vores netværk af laboratorier servicere vores kunder på 400 laboratorier fordelt på 44 lande med over 35.000 ansatte.

Det er Eurofins’ globale position der sikrer at vi fra Vejen kan hjælpe de danske ingrediensvirksomheder verden over og dermed støtte deres position på et globalt fødevaremarked.

Fordele ved at bruge Eurofins:

  • Hurtige leveringstider
  • Stor erfaring og omfattende akkreditering i henhold til ISO 17025
  • Høj analysekapacitet
  • Konkurrencedygtige priser

Mere information:

Produktblad: