Fødevarer >> Vælg Område >> Kaffe, te og kakaopulver

Kaffe, te og kakaopulver

Sidebar Image

Mærkning og ingredienser:

Reglerne for tilsætning af koffein er forskellige afhængig af, hvorfor stoffet er tilsat. Koffein kan være tilsat en fødevare for at opnå en let bitter smag, men koffein kan også tilsættes med det formål at opnå en fysiologisk effekt. I førstnævnte tilfælde betragtes koffein som et aromastof. I sidstnævnte tilfælde betragtes koffein som et næringsstof. Lad Eurofins teste indholdet af koffein i dit produkt og hjælpe dig med lovgivningen. For kaffe kan vi også verificere kaffesorten (eks. Arabica eller Robusta), eller analysere for allergener i kakaopulveret.

Grænseværdier:

Furan dannes ligesom akrylamid ved varmebehandling af fødevarer. Stoffet er sundhedsskadeligt, og der stilles høje krav til grænseværdier af dette - derfor er det vigtigt at have styr på niveauet.

Spor af pesticider er et andet vigtigt parameter for disse produkter. Der forekommer løbende brug af nye pesticider, hvorfor en overvågning er nødvendig.

Fødevareægthed:

Eurofins afholder løbende kurser i fødevareægthed med fokus på produkters geografiske oprindelse, verificering af ingredienser. Eurofins er førende indenfor analyser, der kan påvise fødevaresvindel. Laboratoriet kan analysere geografisk oprindelse og ingredienser samt tilbyder kurser i risikovurdering og -styring i forhold til fødevaresvindel. Der er i dag mere og mere fokus på kvaliteten af vores fødevarer - herunder renheden, ægtheden og oprindelsen af disse. Man stiller i dag stigende krav til dokumentation i alle led fra producent til forbruger for at sikre sporbarhed

Fordele ved at bruge Eurofins:

  • Hurtige leveringstider
  • Stor erfaring og omfattende akkreditering i henhold til ISO 17025
  • Høj analysekapacitet
  • Konkurrencedygtige priser

Mere information:

Produktblade: