Fødevarer >> Vælg Område >> Kødindustrien

Kødindustrien

Sidebar Image

Eurofins er en af de førende udbydere til mikrobiologisk kontrol.

Den mikrobiologiske analyseportefølje omfatter analytiske tjenester til at opdage patogene mikrober og deres toksiner (såsom Salmonella, Listeria, Legionella) eller organismer, der forårsager forfald af produktet (såsom gær, svampe eller skimmelsvampe), kontrol af hygiejne (f.eks inspektionsbesøg men også sterilitetstest i emballagematerialer, måling af luftbårne mikrober) med det formål at gøre fødevarer og andre produkter sikrere for vores kunder, følge lovkrav og beskytte forbrugerne.

Eurofins tilbyder både klassiske og moderne metoder (f.eks PCR-metoder) for hurtige mikrobiologiske resultater. Eurofins kan rådgive dig baseret på matricer, så test/metoder kan bruges pålideligt.

Eurofins analyserer i henhold til de relevante lokale regler, men kan også tilbyde test i henhold til europæiske forordninger.

Artsbestemmelse af kød har siden hestekødsskandalen været i fokus, og Eurofins kan udføre denne analyse. Eurofins er førende indenfor analyser, der kan påvise fødevaresvindel. Laboratoriet kan analysere geografisk oprindelse og ingredienser samt tilbyder kurser i risikovurdering og -styring i forhold til fødevaresvindel. Der er i dag mere og mere fokus på kvaliteten af vores fødevarer - herunder renheden, ægtheden og oprindelsen af disse. Man stiller i dag stigende krav til dokumentation i alle led fra producent til forbruger for at sikre sporbarhed

Fordele ved at bruge Eurofins:

  • Hurtige leveringstider
  • Stor erfaring og omfattende akkreditering i henhold til ISO 17025
  • Høj analysekapacitet
  • Konkurrencedygtige priser

Mere information:

Produktblade: