Vores afdelinger >> Kurser >> Hygiejne - Instruktion af medarbejdere

Hygiejne - Instruktion af medarbejdere

Sidebar Image

Det er vigtigt at personer, som håndterer fødevarer, har kendskab til fødevarehygiejne, HACCP og personlig hygiejne. I alle fødevarevirksomheder skal personalet instrueres eller uddannes i fødevarehygiejne, så det står i rimeligt forhold til det arbejde, de udfører.

Fødevarestyrelsen ønsker at sætte fokus på uddannelse af personale og virksomhedernes ansvar i forbindelse hermed, og vil derfor køre en kampagne i 2018.

Der vil især blive fokuseret på medarbejdere i:

 • Restauranter, kantiner, storkøkkener
 • Supermarkeders delikatesseafdeling

Det opleves især, at der er brug for viden om, og dokumentation af, hvorledes virksomheden påtager sig dette ansvar.

Hos Eurofins Steins har vi stor erfaring i uddannelse af medarbejdere på alle niveauer. Dette kombineret med en viden om hvilke faktorer, det er mest relevant at fokusere på, og praktisk erfaring med problemstillinger indenfor fødevaresikkerhed, gør, at vi gerne stiller os til rådighed med rådgivning om og vejledning i, hvordan virksomheden kan uddanne sit personale bedst muligt, ligesom vi gerne afholder disse kurser på virksomheden.

Kursus i hygiejne

Vi kan tilbyde et ca. 3 timers hygiejnekursus for op til 15 medarbejdere, der tager udgangspunkt i praktisk erfaring, og der anvendes billeder til at illustrere pointer. Ligeledes lægges der vægt på gode diskussioner mellem underviser og deltagere.

Efter kurset har medarbejderne en god viden om, hvilke parametre der er vigtige at styre, for at kunne sikre god hygiejne.

Kurset henvender sig både til nyansatte og erfarne medarbejdere, der har brug for en genopfriskning af viden på området.

På kurset vil der blive fokuseret på følgende:

Baggrund for kurset

 • Lovgivning/Egenkontrol
 • Generel mikrobiologi
          - Bakterier der skal fokuseres på og vækstbetingelser for disse

Styring af hygiejne

 • Teknologiske muligheder
          - Hygiejnisk design
          - Rengøring

Adfærdsmæssige muligheder

 • Produktionshygiejne
 • Personlig hygiejne

Kampagnepris

Kontakter I Eurofins inden den 1. oktober 2018 med henblik på at booke et hygiejnekursus, kan I få et hygiejnekursus for op til 15 deltagere til en kampagnepris på kr. 3.995 eksl. transport.

Skulle I ønske flere deltagere, eller at der holdes op til flere kurser, er I ligeledes velkomne til at kontakte os vedrørende jeres ønsker og behov.

 

Tilmeld dig her