Vores afdelinger >> Mælkelaboratoriet >> Analyseprogrammer

Analyseprogrammer

Sidebar Image

Eurofins har specielle og dedikerede kompetencer indenfor mejeriområdet. Vi tilbyder derfor en række kontrolprogrammer, der er skræddersyet til mejeriindustrien. Eurofins Steins mejerilaboratorium udfører årligt mange milioner analyser for mejeriindustrien.

1. Driftsanalyser
Ved produktion af fødevarer baseret på mælk som råvare er det meget vigtigt, at der hele tiden er styr på råvarernes indhold af værdistoffer. Eurofins Steins tilbyder en række analyser som løbende kan kontrollere, at de ønskede stoffer er til stede i det rigtige omfang, og at der ikke kommer uønskede stoffer i råvaren og dermed færdigvarerne.

I dag har Skandinavien nogle af verdens bedste mejeriprodukter, og det er ikke mindst mejeriernes evne og vilje til at overvåge produktionen og de færdige produkter, der er årsagen til den meget høje og ensartede kvalitet.

2. Afregningsanalyser
Eurofins Steins tilbyder en række analyser, der har til formål at både landmanden og mejerierne sikres den rigtige afregning af de råvarer der leveres til mejeriet. 

3. Sensoriske analyser
For at sikre den høje og ensartede kvalitet af mejeriernes færdigvarer tilbyder Eurofins Steins et sensorisk analyseprogram, som i dag bl.a. er med til at sikre produkter som Lurpak, Esrom, og Danablu deres unikke positioner på verdensmarkedet.