Vores afdelinger >> Rådgivningsafdeling >> Uddannelse

Uddannelse

Sidebar Image

Har dine medarbejdere brug for træning indenfor hygiejne eller egenkontrol? Hos Eurofins Steins designer vi kortere eller længere kurser i hygiejne og egenkontrol ud fra kundens ønsker og behov. Det kan være uddannelse af en hel produktionsafdeling i hygiejnehåndtering eller en mere teoretisk uddannelse af en kvalitetsafdeling i opsætning af egenkontrolprogram i en specifik fødevarevirksomhed.

Eurofins Steins udvikler og gennemfører uddannelsesprogrammer for ansatte i virksomheder og for funktionærgrupper relateret til analysefunktioner. Derudover udarbejder vi i samarbejde med vores kunder virksomhedstilpassede uddannelsesprogrammer.

Programmerne kan blandt andet omfatte prøveudtagning, gennemførelse af analyseprogrammer, hygiejne, hygiejnekontrol, certificering, analyseindkøb, egenkontrol, opbygning af varedeklarationer, resultattolkning, mv. Kontakt os for en uforpligtende diskussion af hvordan vi kan dække behovet for uddannelse i netop din virksomhed. Du har også mulighed for at kombinere uddannelse i kvalitetssikring med et kursus i fødevare- og mærkningslovgivning, læs mere her.