Eurofins Danmark >> Karriere i Eurofins

Karriere i Eurofins

Sidebar Image

Eurofins er altid på jagt efter dygtige medarbejdere, der vil gøre en forskel. Vi er vokset eksplosivt i de seneste år. Som en konsekvens af det, er vi altid på udkig efter talentfulde, højt motiverede mennesker, for hvem arbejde er mere end blot et job. Vores medarbejdere er det vigtigste aktiv i bestræbelserne på at sikre vores kunder de bedste løsninger - samt sikre basis for en fortsat holdbar ekspansion. Det er derfor vores mål at tiltrække kvalificerede og engagerede medarbejdere ved at skabe inspirerende rammer for en fortsat udvikling af virksomheden og medarbejderne.

Vi ønsker at motivere vores ansatte ved at anspore til en målrettet og handlings-orienteret indsats. På den måde sikrer vi, at virksomheden fortsat er en attraktiv arbejdsplads, hvor den personlige og faglige udvikling går hånd i hånd med en effektiv, forretningsorienteret ledelsesfilosofi.

Hvem arbejder i Eurofins?

Eurofins beskæftiger for tiden 1000 medarbejdere i Danmark inden for forskellige medarbejderkategorier - kemikere, biologer, økotoksikologer, mikrobiologer, farmaceuter, dyrlæger, ingeniører, teknikere, laboranter samt en række administrative funktioner inden for it, salg, indkøb, logistik, HR og økonomi.

Hvad kan Eurofins tilbyde?

I Eurofins har du mulighed for at arbejde i en førende international virksomhed med et meget stort netværk, høj grad af specialviden og etablerede kompetencecentre inden for forskellige områder.

Eurofins har world-wide 45.000 medarbejdere og mere end 650 laboratorier i 45 lande. Vores laboratorier råder over state-of the-art udstyr, et meget stort udvalg af godkendte metoder - og vi satser målrettet på udviklingsaktiviteter for til stadighed at kunne leve op til behov fra vores kunder og krav fra myndigheder. Du får således mulighed for at arbejde med de nyeste teknologier på en måde, hvor de har praktisk og reel betydning for virksomheder og samfund.

Medarbejderne er Eurofins´ vigtigste ressource, og vi er parate til at investere i uddannelse og i at skabe karrieremuligheder. Det er vores mål at kunne tiltrække og fastholde de mest kompetente og talentfulde medarbejdere - og derfor har medarbejdernes personlige og faglige udvikling høj prioritet i Eurofins.

Vi har etableret en række medarbejdergoder, der har til hensigt at sikre medarbejdernes fysiske, psykiske og sociale trivsel - både på arbejdet og i fritiden. Medarbejdergoderne omfatter blandt andet

  • Flekstid
  • En række forskellige forsikringsordninger (gruppelivsforsikring, kritisk sygdom, sundhedssikring mv.)
  • Arbejdstøj og -sko til medarbejdere i laboratorier og i felten
  • Regionale personaleforeninger, der skal styrke det uformelle sociale samvær på tværs af personale- og aldersgrupper i virksomheden. Personaleforeningernes aktiviteter spreder sig over et stort område - fx biograf, teater, foredrag, hobby, sport og personalefester
  • Markering af medarbejdernes mærkedage (jubilæer, fødselsdage mv.)
  • Kantineordninger - med fokus på sund og alsidig kost

Kvalitet og miljø

Eurofins satser på kvalitet i alt, hvad vi gør, og vi er blandt andet akkrediteret at DANAK til en lang række ydelser inden for fødevare-, miljø-, materiale- og lægemiddelområdet. Kvaliteten af vores ydelser er afhængig af, at medarbejderne har et højt fagligt kompetenceniveau og er ajour med udviklingen hos vores kunder.

Vi værner om det ydre miljø samt vores medarbejderes sikkerhed og sundhed. Eurofins´ miljø- og arbejdsmiljøledelsessystem er certificeret af DNV (i henhold til ISO 14001 og OHSAS 18001).

Ledige stillinger

Der er langt flere ledige stillinger i vores laboratorier og salgskontorer rundt omkring i verden. Disse findes beskrevet på de respektive nationale hjemmesider i Norge, Sverige, Belgien, Frankrig, Tyskland, USA, Holland og England.

Uopfordrede ansøgninger

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Du vil få en bekræftelse på, at vi har modtaget din ansøgning, og den behandles naturligvis 100% fortroligt. Vi gemmer din ansøgning i seks måneder - i denne periode vil du være i betragtning til alle stillinger, der er relevante i forhold til din profil.

Vi beder dig anføre, hvilken jobtype du søger - samt hvilke af vores afdelinger (Galten, Vejen eller Glostrup), der har interesse.