Karriere i Eurofins >> Stillinger i Danmark >> Ambitiøs Interco Manager

Vil du være en af fremtidens ledere i Eurofins Miljø A/S?

Sidebar Image

Har du lyst til at være en del af en spændende virksomhed med udviklingsmuligheder, og indgå i samarbejdet med mange dygtige og engagerede kolleger? Vil du være en del af vores internationale ledelsestalentprogram, ”High Potentials”? Vi vil i de kommende år arbejde på at gøre dig klar til at være en af de fremtidige ledere i Eurofins Mljø A/S.

Vi søger lige nu en ambitiøs Interco Manager, med gode projektlederkompetencer, hvor den primære rolle vil være at arbejde med at identificere analyser i vores store analyseprogram der med fordel kan outsources til søstervirksomheder i Europa. Arbejdet vil bringe dig rundt i vores organisation og stiller store krav til gennemslagskraft og analytiske evner.

Du skaber resultater gennem en målrettet indsats

Som person brænder du for at sikre den bedste løsning og har lyst til hele tiden at holde dig opdateret på den sidste nye viden indenfor miljøanalyser, om det er drikkevand, jord, spildevand, bygningsmaterialer eller andet. Du har en udpræget grad af forretningsforståelse og evner at arbejde systematisk og effektivt i en travl hverdag. Du kender værdien af et konstruktivt og effektivt samarbejde med dine kolleger.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • At medvirke til at identificere tests i vores portefølje der potentielt kan outsources til søstervirksomheder
 • At forhandle de bedst mulige løsninger indenfor de gældende markedskrav og interco priser for at være konkurrencedygtig
 • At sikre en optimal portefølje af underleverandører og analysetjenester indenfor Eurofins selskaberne
 • Opfølgning og rapportering på vores KPI’er, samt fastholde og udvikle vores evne til at reagere hurtigt på resultaterne
  At tilegne den nyeste viden indenfor den gældende lovgivning, markedskrav, behov med mere
 • At medvirke aktivt til optimering af vores arbejdsprocesser
 • At medvirke til aktivt at afsætte tests til søsterselskaber

Dine faglige og personlige kompetencer:

 • Videregående uddannelse i kemi eller anden relevant faglig baggrund
 • Erfaring indenfor miljøområdet, heriblandt arbejde med analyser vil være en fordel
 • Projektledelseserfaring
 • Stor erfaring i at anvende diverse IT systemer
 • At du har et god overblik og evner at arbejde selvstændigt og målrettet
 • Du evner at levere et naturligt højt serviceniveau
 • Du motiveres af at skabe resultater og levere kvalitet
 • Har gode kommunikations- og formidlingsevner både i skrift og tale
 • Du taler og skriver flydende dansk og engelsk

Vi tilbyder:

Vi tilbyder dig et interessant job med gode personlige og faglige udviklingsmuligheder, hvor du blandt andet vil blive en del af vores internationale ledelsestalentprogram ”High Potentials”. Du vil blive placeret i en nøglerolle tæt på den øverste ledergruppe og med direkte reference til den Administrerende Direktør. Stillingen har en klar international profil og du vil som en del af jobbet, skulle rejse til vores søsterselskaber i Europa.

Du får en afvekslende hverdag i et arbejdsmiljø med tempo og godt humør, en uformel omgangstone og fokus på effektivitet og god kundeservice. Du får mulighed for at påvirke din egen hverdag og bliver en meget vigtig del af vores engagerede og dygtige team.

Arbejdssted:

Primære arbejdsted vil være Ladelundvej 85, DK-6600 Vejen, Denmark, der skal forventes nogen aktivitet i afdelingerne i Aabybro, Galten og Rødovre.

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt

Lyder jobbet som noget for dig?

Vi ser frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV senest den 15. februar 2019. Vent ikke med at sende din ansøgning, vi glæder os til at møde dig. Send venligst din ansøgning og CV pr. mail til jobeurofinsmiljo@eurofins.dk og mærk ansøgningen ”Interco Manager”.

For yderligere information om stillingen er du velkommen til at kontakte Administrerende Direktør for Eurofins Miljø Jesper Gamst på telefon +45 61 34 86 88 eller mail: jespergamst@eurofins.dk.

Eurofins Miljø - vær med til at skabe et sikkert miljø

Eurofins Miljø er Danmarks største miljølaboratorium. Vi arbejder med kemiske og mikrobiologiske undersøgelser af vand, jord og luft - samt tilhørende rådgivning inden for miljøområdet. Vi varetager det fulde forløb af en undersøgelse - fra den indledende planlægning, over prøvetagning og gennemførelse af analyser til evaluering af resultaterne.

Eurofins er en international laboratoriegruppe med mere end 45.000 ansatte i 45 lande. I Danmark beskæftiger Eurofins 1000+ medarbejdere, fordelt på seks produktionslaboratorier og et nationalt servicecenter, der varetager de fælles stabsfunktioner. Vores kerneydelse er professionel rådgivning, validering, kemiske og mikrobiologiske tests og analyser inden for områderne miljø, fødevarer, foder, materialer samt pharma. Se yderligere på www.eurofins.dk og www.eurofins.com