Karriere i Eurofins >> Stillinger i Danmark >> Assistent – til neddeling i Eurofins Steins kemiske laboratorium

Assistent – til neddeling i Eurofins Steins kemiske laboratorium

Sidebar Image

Vil du være en del af en spændende afdeling, med gang i produktionen og fokus på fællesskabet i et team med dygtige kolleger, som man kan sparre med og guides af?

Eurofins Steins kemiske laboratorium arbejder med analyser indenfor foder og fødevarer. I dag er vi 50 medarbejdere i afdelingen og søger endnu en kollega, som vil bidrage med sin selvstændighed og kvalitetsbevidsthed.

Som laboratorieassistent til neddeling vil din dagligdag være præget af både fysisk og stillesiddende arbejde. Du vil være omringet af en god stemning, hvor vi hjælper hinanden med at nå i mål. Opgaverne vil være varierende og bestå af både forskelligartethed og rutineopgaver


Arbejdsopgaver

Din primære rolle i neddelingen, vil være at sikre korrekt modtagelse, neddeling og homogenisering af prøver, samt at udføre vand- og askeanalyser.

Faglige kvalifikationer

Da du vil få en grundig oplæring i vores procedurer, vægtes dine personlige kompetencer højere end dine faglige kvalifikationer, dog forventes at:

  • Du har gode IT kundskaber og har nemt ved at sætte dig ind i nye systemer
  • Du taler og skriver dansk

Opgaverne kræver både stående og gående arbejde, derfor er det vigtigt, at du er fysisk mobil.

Personlige kompetencer

  • Du trives i et produktionsmiljø, hvor både effektivitet og kvalitetsbevidsthed vægtes højt
  • Du er lærenem, detaljeorienteret og selvstændig
  • Du er loyal og forstår hvor vigtig stabilitet, indsats og fokus er

Arbejdstid

Dine 37 ugentlige arbejdstimer placeres i tidsrummet 6.00 – 18.00 i hverdagene. Der vil forekomme weekendarbejde ca. hver 4. lørdag i tidsrummet 6.00 – 15.00.

Tiltrædelse

Snarest muligt

Du tilbydes

At blive en del af et team hvor samarbejde, ansvarlighed og indsats bliver påskønnet i en organisation, hvor kun du sætter grænser for din egen udvikling.

Yderligere informationer

Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk. Vil du vide mere om stillingen i Eurofins Steins, er du velkommen til at kontakte PBU Manager Agnete Viuff på tlf.: +45 30 68 45 43.

Ansøgning

Send din ansøgning med relevante bilag pr. mail til job.steins@eurofins.dk hurtigst muligt. Mærk din ansøgning ”Assistent – neddeling”.

Vi vil løbende holde samtaler, derfor opfordres du til at sende cv, ansøgning og andet relevant materiale hurtigst muligt, dog senest d. 15-02-2019.

 

 

 

 

Eurofins er en international laboratoriegruppe med mere end 45.000 ansatte fordelt på 650 laboratorier i 45 lande. I Danmark beskæftiger Eurofins 1000+ medarbejdere, fordelt på fire produktionslaboratorier og et nationalt servicecenter, der varetager de fælles stabsfunktioner. Eurofins arbejder med professionel rådgivning, validering og kemiske og mikrobiologiske tests og analyser inden for områderne miljø, fødevarer, foder, materialer og produkter samt pharma. Analyser og test udføres i henhold til officielle referencemetoder, kundespecifikke metoder eller metoder udviklet af os selv. Laboratorierne er akkrediteret af DANAK og vores miljø- og arbejdsmiljøledelsessystem er certificeret af DNV (i henhold til ISO 14001 og OHSAS 18001). Jf. evt. også vores hjemmeside www.eurofins.dk for yderligere oplysninger.