Karriere i Eurofins >> Stillinger i Danmark >> Dynamisk prøveudtager

Dynamisk prøveudtager til udtagning af miljøprøver søges til Eurofins Miljø Vand A/S

Sidebar Image

Har du lyst til at være en del af en spændende virksomhed, og indgå i samarbejdet med mange dygtige og engagerede kolleger, som hver dag arbejder med fysiske, kemiske og mikrobiologiske analyser af vand? Så er denne stilling måske noget for dig.

Om Eurofins Miljø – vær med til at skabe et sikkert miljø!

Eurofins Miljø er Danmarks største miljølaboratorium. Vi arbejder med kemiske og mikrobiologiske undersøgelser af vand, jord og luft - samt tilhørende rådgivning inden for miljøområdet. Vi varetager det fulde forløb af en undersøgelse - fra den indledende planlægning, over prøvetagning og gennemførelse af analyser til evaluering af resultaterne. Eurofins Miljø er en del af Eurofins Scientific – en international laboratoriekoncern med mere end 45.000 ansatte i 45 lande.

Om jobbet

Arbejdet omfatter prøvetagning af forskellige miljøprøver - dog med hovedvægt på udtagning af prøver på drikkevand, bassinvand og tandlægeunits. I forbindelse med prøvetagningerne gennemføres en række målinger med feltudstyr.

Opgaverne planlægges centralt af logistikafdelingen, og kommunikeres ud via online udstyr i bilen, som også benyttes til registrering af feltdata.

Det er yderst vigtigt for os, at du er kvalitetsbevidst og har en naturlig interesse for at sætte dig ind i kvalitetsdokumenter og følge dem.

Din profil

Vi forestiller os, at den rette kandidat, optimalt har en baggrund som laborant eller miljøtekniker, men andre miljørelaterede uddannelser på samme uddannelsesniveau kan også komme på tale. Vigtigst for os er dog, at du er miljø- og kvalitetsbevidst.

Vi lægger vægt på at:

  • Du er vant til at færdes i bil i Storkøbenhavn
  • Du er udadvendt og har lyst til at møde vores kunder under prøvetagningerne
  • Du er indstillet på at yde vores kunder en fantastisk service
  • Du er fleksibel og indstillet på at der kan komme ændringer i forhold til den planlagte arbejdsdag
  • Du er i god fysisk form, da prøvetagninger kan forgå på udfordrende lokaliteter
  • Hvis du har teknisk snilde, vil det være en fordel
  • Du kommunikerer på flydende dansk og har et IT kendskab på brugerniveau
  • Hvis du har erfaring indenfor prøveudtagning af drikkevand, vil det være en fordel
  • Du trives i et selvstændig job og behøver ikke nødvendigvis at møde dine kollegaer på daglig basis

Arbejdstider

Dine 37 ugentlige arbejdstimer placeres normalt på hverdage i tidsrummet kl. 06.00 til 18.00. Der kan forekomme lange arbejdsdage, hvis der er hasteprøver. Der kan ligeledes forekomme arbejde i nogle weekender.

Arbejdssted

Geografisk skal vores nye prøveudtager køre i området beliggende i Storkøbenhavn og Østsjælland. Arbejdsdagen starter og slutter på vores depot i Rødovre, hvor bilen også er parkeret.

Tiltrædelse:

Den 1. marts eller ifølge aftale.

Vi tilbyder

Vi tilbyder dig et interessant job med gode personlige udviklingsmuligheder. Du får en afvekslende hverdag i et arbejdsmiljø med tempo og altid godt humør, en uformel omgangstone og fokus på effektivitet og god kundeservice.

Lyder jobbet som noget for dig?

Send din ansøgning samt CV med relevante bilag på mail til jobeurofinsmiljo@eurofins.dk senest den 15. februar 2019. Mærk ansøgning ”Prøveudtager Østsjælland”. Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, når den rette kandidat er fundet, så vent derfor ikke med at sende din ansøgning.

For yderligere information om stillingen er du meget velkommen til at kontakte Teamleder Marie Damgaard Kaadt på telefon: 26 86 41 82 eller på mariedamgaardkaadt@eurofins.dk

Du kan læse mere om Eurofins og kulturen på vores arbejdsplads på www.eurofins.dk

Vi glæder os til at byde vores nye kollega velkommen.

_____________________________________________________________________________________________________________

Eurofins indgår i den internationale gruppe Eurofins Scientific med mere end 45.000 ansatte i 45 lande - en succesfuld virksomhed i stærk vækst. Eurofins beskæftiger +1.000 medarbejdere i Danmark - kemikere, biologer, økotoksikologer, mikrobiologer, farmaceuter, dyrlæger, ingeniører, teknikere, laboranter samt en række administrative funktioner. Vi arbejder med professionel rådgivning, validering og specialiserede kemiske og mikrobiologiske test og analyser inden for områderne farma, miljø, fødevarer, foder, materialer og produkter.

- Vil du være med til at sikre Danmarks vandmiljø?