Karriere i Eurofins >> Stillinger i Danmark >> Er du vores nye ambitiøse Key Account Manager?

Er du vores nye ambitiøse Key Account Manager?

Sidebar Image

Eurofins Agro Testing Danmark A/S søger en Key Account Manager, der servicerer den "grønne sektor" i Danmark, Færøerne og Grønland. Den grønne sektor består af alle områder inden for landbrug, gartneri, skovbrug samt relaterede rådgivningstjenester, forskningsinstitutioner og virksomheder i tilknytning hertil.

Ansvarsområder:

Som (KAM) har du ansvar for salgsaktiviteter i Eurofins Agro Testing Danmark A/S i samarbejde med den administrerende direktør, som du vil være i reference til.

Specifik skal focus være på:

 • Optimering og udvikling af produktkonceptet
 • Salgsstrategi og forretningsplan
 • Salgssupport, reklamationer og kundeaftaler
 • Nationalt samarbejde om kunde- og analyse aktiviteter
 • Samarbejde indenfor International Business Line Agro
 • Forbedring og udvikling af nye kundeløsninger

Dine kompetencer:

 • Har produkt- og analysefaglig baggrund indenfor området.
 • Uddannet agronom, eller lignende vil være en fordel, men ikke et krav
 • Har kommerciel baggrund indenfor salg og kundeoptimering
 • Arbejder målrettet og fokuseret
 • Solidt kendskab og interesse for IT
 • Engelsk i skrift og tale på forretningsniveau

Vi tilbyder

Et spændende og udfordrende job, i en dynamisk og fremadrettet international virksomhed. Eurofins er en af verdens største laboratorievirksomheder, med rige muligheder for personlig og faglig udvikling. Du vil indgå i et team af dygtige og gode kolleger i et godt arbejdsmiljø præget af god stemning og en uformel omgangstone. Din hverdag vil være afvekslende hvor ikke to dage er ens.

I forbindelse med salgsarbejdet stiller virksomheden mobiltelefon, computer og netopkobling til rådighed. Ligeledes vil der være firmabil til rådighed efter nærmere aftale med direktøren. 

Arbejdssted                                                         

Dit hovedarbejdsted vil være Ladelundvej 85, 6600 Vejen. Der vil være rejse aktivitet i Danmark og til udlandet.

Tiltrædelse

1. februar eller 1. marts 2019

Yderligere informationer

Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte adm. direktør Steen Jensen på tlf.: +45 20 20 30 92 eller e-mail: Steenjensen@eurofins.dk.

Lyder jobbet som noget for dig?

Vi ser frem til at modtage din motiverede ansøgning og dit CV senest den 15. januar 2018. Vent ikke med at sende din ansøgning, samtaler forventes afholdt i uge 3-4. Send venligst din ansøgning og CV på mail til job.agro@eurofins.dk og mærk ansøgningen ”KAM Agro”.

Eurofins er en international laboratoriegruppe med mere end 45.000 ansatte i 45 lande. I Danmark beskæftiger Eurofins 1000+ medarbejdere, fordelt på seks produktionslaboratorier og et nationalt servicecenter, der varetager de fælles stabsfunktioner. Vores kerneydelse er professionel rådgivning, validering, kemiske og mikrobiologiske tests og analyser inden for områderne miljø, fødevarer, foder, materialer samt pharma. Se yderligere på www.eurofins.dk og www.eurofins.com