Karriere i Eurofins >> Stillinger i Danmark >> Erfaren måletekniker

Spændende stilling som måletekniker hos Eurofins Miljø Luft A/S

Sidebar Image

Brænder du for måleteknik, og trives du med at løse selvstændige opgaver ude hos kunderne? Så har vi et spændende job til dig.

Om stillingen:

Eurofins Miljø Luft A/S søger en dygtig og erfaren tekniker til udførelse af måletekniske opgaver inden for miljøområdet.

 Du vil blive en del af et 25 mands stort team, hvor du sammen med dine kollegaer vil udføre luftmålinger ude hos en bred vifte af virksomheder. Vi løser måleopgaver indenfor hele luftområdet – lige fra emissionsmålinger på forbrændingsanlæg til målinger af det kemiske arbejdsmiljø i industrien.

Dine arbejdsopgaver vil bestå af emissionsmålinger på kraftværker, forbrændings- og industrianlæg. Du skal betjene mange typer teknisk udstyr, f.eks. registrerende gasmålere, samt opsamle vådkemiske prøver til analyse. Du skal udfylde måledatablade og kvalitetsdokumenter samtidig med, at du effektivt får afsluttet opgaven. Du vil primært befinde dig ude hos kunderne, indledningsvis med en kollega, men på sigt også alene. Udover feltarbejdet følger der diverse opfølgningsopgaver på kontoret, hvilket bl.a. består af at koordinere med kundecentret, bringe udstyr til rettidig kalibrering, koordinere med kunderne og pakke bilen til næste opgave. Efter grundig oplæring vil du selvstændigt få ansvaret for at planlægge og gennemføre målinger og tekniske undersøgelser på luftområdet. Du skal være klar på at rejse til udlandet (primært Norge) i op til 6 uger om året.

Faglige kompetencer:

  • Uddannet måletekniker eller all-round tekniker med faglige styrker indenfor elektronik, kemi og håndtering af instrumenter. Det er et krav, at du er teknisk velfunderet.
  • Erfaring med emissionsmålinger vil være en fordel
  • God fysik og frisk på at arbejde ude
  • Kørekort til personbil

Personlige kompetencer:

  • Du kan strukturere dit arbejde med stor selvstændighed
  • Du evner at samarbejde og servicere mange kolleger
  • Du har en høj ansvars- og kvalitetsbevidsthed
  • Du bevarer overblikket – også når det går stærkt
  • Du er lærenem og villig til at tilegne dig viden om måletekniske principper
  • Du bidrager til det gode arbejdsmiljø og behandler andre med respekt

Vi tilbyder:

En spændende stilling i en af verdens største laboratorievirksomheder med rig mulighed for personlig og faglig udvikling. Du vil indgå i et team af dygtige kolleger i et godt arbejdsmiljø præget af god stemning og en uformel omgangstone. Du vil blive tilknyttet vores afdeling i Albertslund/Rødovre. Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer ugentligt (flexordning). Lange arbejdsdage må forventes i perioder, hvilket efter aftale giver mulighed for dage til afspadsering. Løn i henhold til kvalifikationer.

Tiltrædelse

1. marts 2019 eller ifølge aftale 

Ansøgning:

Er du interesseret i jobbet, så send hurtigst muligt din ansøgning og CV via mail til jobeurofinsmiljo@eurofins.dk mærket ”Måletekniker”. Ansøgningsfristen er d. 31. januar 2019. Der indkaldes løbende til samtaler.
 
For yderligere informationer omkring stillingen beder vi dig kontakte teamleder, Peter Søller pr. mail (pds@eurofins.dk) / pr. telefon +45 27 10 54 12. Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk.

Eurofins er en international laboratoriegruppe med mere end 45.000 ansatte i 45 lande. I Danmark beskæftiger Eurofins 1000+ medarbejdere, fordelt på seks produktionslaboratorier og et nationalt servicecenter, der varetager de fælles stabsfunktioner. Vores kerneydelse er professionel rådgivning, validering, kemiske og mikrobiologiske tests og analyser inden for områderne miljø, fødevarer, foder, materialer samt pharma. Se yderligere på www.eurofins.dk og www.eurofins.com