Karriere i Eurofins >> Stillinger i Danmark >> Eurofins Miljø søger erfarne .NET softwareudvikler

Eurofins Miljø søger erfarne .NET softwareudvikler

Sidebar Image

Eurofins Miljø i Vejen (tæt på Trekantsområdet) og i Aabybro (Nordjylland) søger erfarne .NET softwareudvikler til projekter i forbindelse med fælles koncernudbredt ERP system.

Med din erfaring fra lignende udviklingsmiljø, herunder stor erfaring i C#, WPF og MS SQL Server, vil du få en central rolle i at løfte afdelingens tekniske niveau, udvikle nye applikationer samt videreudvikle eksisterende løsninger på IT området.

Om jobbet

Opgaverne vil primært ligge inden for udvikling og vedligehold af nye og eksisterende produktionskritiske applikationer, herunder:

 • Objekt Orienteret Softwareudvikling; analyse, design, implementering (både GUI og business), test på modul- og funktionsniveau og dokumentation.
 • Videreudvikling af eksisterende moduler og programkoder, herunder også fejlsøgning og – rettelse.
 • Gennemførelse af system tests, herunder sikring af at alle krav er mødt før implementering.
 • Teknisk support til kolleger i andre afdelinger samt support til slutbrugere.
 • Medvirke til at sikre en kontinuerlig teknisk udvikling, som kan danne basis for at vi udvikler de bedste løsninger til intern brug såvel som eksterne kunder.
 • Deltagelse i projekter og samarbejde på tværs af Eurofins afdelinger og koncernens selskaber.

Du vil indgå i et team af dygtige og gode kolleger i en virksomhed med gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Der er tale om en fuldtidsstilling. Løn i henhold til kvalifikationer.

Kandidatprofil

 • Du har en uddannelsesmæssig baggrund som softwareingeniør, datalog eller datamatiker med bachelor i softwareudvikling.
 • Min. 2-3 års professionel erfaring gerne fra lignende udviklingsmiljø.
 • Du har stor erfaring med .NET programmering og relationsdatabaser (SQL server og T-SQL).
 • Kendskab og erfaring med WCF, Web Api, Crystal Report, VB6, VB-script, Agil/iterativ udviklingsprocesser, og unit tests vil være en fordel.
 • Du taler flydende dansk og engelsk både i skrift og tale (gerne fransk).

Som person er du imødekommende, initiativrig, positiv, og fleksibel. Du har en analytisk tilgang til dit arbejde, og har gode kommunikationsevner. Du trives både med at arbejde selvstændigt og i teams.

Om Eurofins Miljø

Eurofins Miljø er et af Danmarks største miljølaboratorier. Vi arbejder med kemiske og mikrobiologiske undersøgelser af vand, jord og luft - samt tilhørende rådgivning inden for miljøområdet.

Eurofins Miljø varetager det fulde forløb af en undersøgelse - fra den indledende planlægning, over prøvetagning og gennemførelse af analyser til evaluering af resultaterne. Vi udfører også delopgaver - helt efter kundens behov og ønsker.

Eurofins Miljø ligger i Vejen – en by i udvikling med fine indkøbs-, skole- og sportsmuligheder samt god beliggenhed i forhold til motorvej og Trekantsområdet.

Ansøgning

Vent ikke med at sende din ansøgning til jobeurofinsmiljo@eurofins.dk . Ansøgningsfrist er den 31. januar og mærk ansøgningen ”.Net Softwareudvikler”. Samtaler vil foregå løbende og stillingsannoncen bliver taget af, når den rette kandidat er fundet.

Har du spørgsmål eller vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Mattias Frick pr. mail mattiasfrick@eurofins.com.

 

Eurofins er en international laboratoriegruppe med mere end 45.000 ansatte i 45 lande. I Danmark beskæftiger Eurofins 1000 medarbejdere, fordelt på seks produktionslaboratorier og et nationalt servicecenter, der varetager de fælles stabsfunktioner. Vores kerneydelse er professionel rådgivning, validering, kemiske og mikrobiologiske tests og analyser inden for områderne miljø, fødevarer, foder, materialer samt pharma. Se yderligere på www.eurofins.dk og www.eurofins.com