Karriere i Eurofins >> Stillinger i Danmark >> Eurofins Product Testing A/S søger en kemiker eller kemiingeniør til analyser af produkter og materialeprøver

Kemiker eller kemiingeniør til analyser af produkter og materialeprøver

Sidebar Image

Eurofins Product Testing A/S i Galten søger en ambitiøs og fagligt stærk kemiker/kemiingeniør til en stilling som analysekemiker indenfor produkt- og materialeanalyser. Du vil blive en del af vores teknologicenter, som er laboratoriets tekniske kompetencecenter.

Teknologicenteret har ansvaret for laboratoriets analysemetoder og udstyr og fungerer som udviklingsafdeling på tværs af organisationen. Opgaverne spænder bredt og inkluderer blandt andet ansvar for udvikling, validering og vedligehold af analysemetoder, indkøring af nyt udstyr samt design, planlægning og gennemførelse af udviklingsprojekter.

Praktisk laboratoriearbejde er en naturlig del af stillingen.

Faglige kompetencer:

Du skal have en relevant kandidatuddannelse f.eks. som cand.scient. i kemi, civilingeniør eller lignende. Erfaring med analytisk kemi, herunder praktisk arbejde med apparatur som GC, HPLC, IC, IR-spektroskopi eller lignende forventes.

Stillingen kræver, at du kan kommunikere flydende på dansk og engelsk i både skrift og tale.

Personlige kompetencer:

  • Du arbejder systematisk og effektivt og kan lide et højt arbejdstempo
  • Du har en evne til at prioritere dine opgaver og skabe overblik
  • Du er en holdspiller med gode samarbejdsevner
  • Du har et godt humør og masser af energi og initiativ

Vi tilbyder:

En spændende stilling i en af verdens største laboratorievirksomheder med gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Et godt arbejdsmiljø præget af god stemning og en uformel omgangstone. Der er tale en en fuldtidsstilling på 37 timer ugentligt.

Tiltrædelse:

December 2017

Ansøgning:

Er du interesseret i stilligen, så send hurtigst muligt din ansøgning til afdelingsleder Nikolaj Røjkjær Andersen via mail til dnra@eurofins.com.
Ansøgningsfristen er den 10. november 2017, men vi kalder løbende kandidater til samtale, så send gerne din ansøgning så hurtigt som muligt.
For yderligere informationer om stillingen beder vi dig kontakte Nikolaj Røjkjær Andersen pr. mail eller på telefon 23 29 85 19.
Vi glæder os til at byde vores nye medarbejder velkommen.

Eurofins Gruppen beskæftiger over 700 medarbejdere i Danmark. Eurofins Product Testing indgår i den internationale gruppe Eurofins Scientific med mere end 31.000 ansatte på 275 laboratorier i 41 lande. Vi beskæftiger os med professionel rådgivning, validering og specialiserede kemiske og mikrobiologiske test og analyser inden for områderne miljø, fødevarer, foder, materialer og produkter samt farma. Analyser og test udføres i henhold til officielle referencemetoder, kundespecifikke metoder eller metoder udviklet af os selv. Laboratorierne er akkrediteret af DANAK og vores miljø- og arbejdsmiljøledelsessystem er certificeret af DNV (i henhold til ISO 14001 og OHSAS 18001).

Kontaktinformation
Nikolaj Røjkjær Andersen
dnra@eurofins.com