Karriere i Eurofins >> Stillinger i Danmark >> Kemiker til Barselsvikariat

Kemiker til Barselsvikariat

Sidebar Image

Eurofins Product Testing er et laboratorie som tilbyder kemiske analyser af forskellige forbrugerprodukter som f.eks. fødevareemballage, legetøj, tekstiler, personlige værnemidler, byggematerialer mm.

Til vores afdeling i Galten (tæt ved Århus) søger vi en kemiker til ansættelse i vores Customer Support der består af en Teamleder og 9 fantastiske kollegaer. Afdelingen har ansvaret for at supportere vores kunder både direkte og igennem vores salgsafdeling. Afdelingen er ligeledes ansvarlig for korrekt registrering og planlægning af indkomne prøver samt resultathåndtering og rapportering i samarbejde med vores team af analysekemikere og rådgivere.

Om Stillingen
Du vil indgå i de daglige arbejdsopgaver i teamet med særligt ansvar for rapportering af analyseresultater, teknisk kommunikation med vores interne kunder og besvarelse af forespørgsler fra sælgere og kunder på test som udføres hos vores interne underleverandører. Du vil få en meget afvekslende hverdag og det vil til tider kræve en prioritering af arbejdsopgaverne for at vi når I mål med alle opgaver i hele teamet.

Dine kvalifikationer
• Uddannet Kemiingeniør, cand. scient. eller lignende baggrund
• Erfaring inden for analytisk og organisk kemi
• Gode kommunikationsevner på dansk og Engelsk, både skriftligt og mundtligt
• Gode It kundskaber

Af personlige kvalifikationer lægger vi vægt på, at du er fleksibel, kvalitets-og ansvarsbevidst samt resultatorienteret. Du er samtidig en engageret teamplayer med et godt overblik og gode kommunikationsevner, som kan se sig selv i en rolle som bindeled både nationalt og internationalt.

For at få succes er det afgørende, at du trives med at være proaktiv og kan være drivkraften i forhold til løsning af kundernes udfordringer. Du bevarer således en motiveret og positiv holdning til arbejdsopgaverne i en travl hverdag og ikke bange for at tage fat på udfordringer, du ikke umiddelbart har kendskab til.

Vi tilbyder
En spændende stilling som kemiker i en dynamisk virksomhed i vækst, med gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Du vil indgå i et team af dygtige kolleger i et godt arbejdsmiljø præget af god stemning og en uformel omgangstone. Stilling er fuldtids på 37 timer ugentligt – dog tidsbegrænset til 1 år. Løn i henhold til kvalifikationer.

Tiltrædelse
Hurtigst muligt

Yderligere information
Teamleder Customer Support Kathrina Rossau Larsen på telefon 41 21 23 16 (kl. 9-16). Du kan læse mere om Eurofins Product Testing på www.eurofins.dk/product-testing/

Ansøgning
Er du interesseret i jobbet, så send hurtigst muligt din ansøgning til Teamleder Kathrina Rossau Larsen via mail til DKRL@eurofins.dk Ansøgningsfristen er 23. marts 2018, men der vil løbende blive afholdt samtaler.

Vi glæder os til at byde vores nye medarbejder velkommen.

Eurofins er en international laboratoriegruppe med mere end 30.000 ansatte i 41 lande. I Danmark beskæftiger Eurofins 700 medarbejdere fordelt på fire produktionslaboratorier og et nationalt servicecenter, der varetager de fælles stabsfunktioner. Eurofins arbejder med professionel rådgivning, validering og kemiske og mikrobiologiske tests og analyserer inden for områderne miljø, fødevarer, foder, materialer og produkter samt pharma. Analyser og test udføres i henhold til officielle referencemetoder, kundespecifikke metoder eller metoder udviklet af os selv. Laboratorierne er akkrediteret af DANAK og vores miljø- og arbejdsmiljøledelsessystem er certificeret af DNV (i henhold til ISO 14001 og OHSAS 18001). Se også vores hjemmeside www.eurofins.dk eller find os på LinkedIn.