Karriere i Eurofins >> Stillinger i Danmark >> Laborant i mikrobiologi - til 4 dages uge

Laborant i mikrobiologi - til 4 dages uge

Sidebar Image

Vil du have en større balance imellem arbejde og privatliv, så har vi jobbet til dig. Med en arbejdsuge på 4 dage, kan du skabe mere harmoni i hverdagen for dig og din familie.

Trives du i et miljø hvor effektivitet og kvalitet går hånd i hånd? Så søger vi en faglig dygtig mikrobiologisk laborant til teamet i Vejen.

 

Arbejdsopgaver

Som en del af vores mikrobiologiske afdeling og i samarbejde med dine kolleger, vil du være med til at udføre analyser på fødevarer og foder.

Faglige kvalifikationer

  • Du er uddannet laborant, og vi ser gerne at du har erfaring med mikrobiologiske dyrkningsmetoder
  • Du har erfaring med IT og gerne LIMS
  • Du taler og skriver dansk

Personlige kompetencer

  • Du er struktureret og kvalitetsorienteret med øje for detaljen
  • Du er omhyggelig, tager initiativ og engagerer dig i dit arbejde
  • Du trives i et miljø med et højt arbejdstempo, hvor du kan få mulighed for at udvikle dig sammen med dine kolleger

Da opgaverne kræver både stående og gående arbejde, er det vigtigt, at du er fysisk mobil.

Arbejdstid

Dine 37 ugentlige arbejdstimer placeres i tidsrummet 6.00 – 18.00 onsdag til lørdag.

Tiltrædelse

Snarest muligt

Du tilbydes

At blive en del af et dynamisk og fleksibelt team, hvor du kan få mulighed for at vidensudveksle med kolleger, som er specialister inden for deres område, i en organisation hvor engagement, kvalitet og faglighed er i fokus.

Yderligere informationer

Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk. Vil du vide mere om stillingen i Eurofins Steins, er du velkommen til at kontakte PBU Manager Lone Andresen på tlf.: +45 24 43 93 34.

Ansøgning

Send din ansøgning med relevante bilag pr. mail til job.steins@eurofins.dk hurtigst muligt. Mærk din ansøgning ”Laborant 4 dage – Mikrobiologi”.

Vi vil løbende holde samtaler, derfor opfordres du til at sende cv, ansøgning og andet relevant materiale hurtigst muligt dog senest d. 15-02-2019.

 

Eurofins er en international laboratoriegruppe med mere end 45.000 ansatte fordelt på 650 laboratorier i 45 lande. I Danmark beskæftiger Eurofins 1000+ medarbejdere, fordelt på fire produktionslaboratorier og et nationalt servicecenter, der varetager de fælles stabsfunktioner. Eurofins arbejder med professionel rådgivning, validering og kemiske og mikrobiologiske tests og analyser inden for områderne miljø, fødevarer, foder, materialer og produkter samt pharma. Analyser og test udføres i henhold til officielle referencemetoder, kundespecifikke metoder eller metoder udviklet af os selv. Laboratorierne er akkrediteret af DANAK og vores miljø- og arbejdsmiljøledelsessystem er certificeret af DNV (i henhold til ISO 14001 og OHSAS 18001). Jf. evt. også vores hjemmeside www.eurofins.dk for yderligere oplysninger.