Karriere i Eurofins >> Stillinger i Danmark >> Laborant til dagholdet i mikrobiologisk laboratorium

Laborant til dagholdet i mikrobiologisk laboratorium

Sidebar Image

Eurofins Steins Laboratorium A/S i Vejen søger mikrobiologisk laborant til dagholdet i vores mikrobiologiske laboratorium.

Hos Eurofins kan du se frem til at blive en del af en af verdens største laboratorievirksomheder, der er med til at skabe et sikkert miljø og høj fødevaresikkerhed. Her får du personlig og faglig udvikling, hvis du er ambitiøs og trives med et højt tempo i et fagligt spændende og udfordrende arbejdsmiljø. I mikrobiologi bliver du en del af et samlet team på 55 medarbejdere.

Om jobbet:

Du får din daglige gang i et dynamisk og fleksibelt team af laboranter hos Eurofins Steins Laboratorium i Vejen. Her analyserer vi foder og fødevarer for diverse mikrobiologiske parametre. Du deltager i processen fra analysens start i laboratoriet til analysens aflæsning eller godkendelse. Der vil være en grundig oplæring.

Dine faglige kompetencer:

• Uddannet laborant
• Erfaring med mikrobiologiske klassiske dyrkningsmetoder gerne med aflæsning på agar.
• Erfaring med IT og gerne LIMS
• Analysekendskab indenfor mikrobiologi til standard levnedsmiddel og vand analysemetoder er en fordel
• Du taler og skriver dansk

Dine personlige kompetencer:

• Du er omhyggelig og stiller høje kvalitetskrav
• Du har gode samarbejdsevner og en fleksibel indstilling til tingene
• Du arbejder systematisk, kvalitets- og ansvarsbevist
• Du trives med et højt arbejdstempo
• Du er stabil
• Du udviser drive, initiativ og engagement

Arbejdstiden på daghold:

Sammen med de andre laboranter i afdelingen arbejder du efter en vagtplan, som du får anvist 8 uger i forvejen. Arbejdstiden er 37 timer om ugen og kan ligge mellem kl. 6 og 18 på hverdage. Weekendarbejde hver 3.weekend.


Tiltrædelse:

Snarest muligt.

Yderligere informationer:

Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk. Vil du vide mere om stillingen i mikrobiologi, er du velkommen til at kontakte produktionschef i mikrobiologi Durita Mohr Røge på mobil + 45 23 29 84 43

Ansøgning:

Send din ansøgning med relevante bilag pr. mail til job.steins@eurofins.dk inden den 15. December 2017. Vi indkalder til samtaler løbende og ansætter når den rette kandidat er fundet. Mærk din ansøgning ”Mikrobiologi Dag”

Eurofins er en international laboratoriegruppe med mere end 30.000 ansatte i 41 lande. I Danmark beskæftiger Eurofins 700 medarbejdere, fordelt på fire produktionslaboratorier og et nationalt servicecenter, der varetager de fælles stabsfunktioner. Eurofins arbejder med professionel rådgivning, validering og kemiske og mikrobiologiske tests og analyser inden for områderne miljø, fødevarer, foder, materialer og produkter samt pharma. Analyser og test udføres i henhold til officielle referencemetoder, kundespecifikke metoder eller metoder udviklet af os selv. Laboratorierne er akkrediteret af DANAK og vores miljø- og arbejdsmiljøledelsessystem er certificeret af DNV (i henhold til ISO 14001 og OHSAS 18001). Jf. evt. også vores hjemmeside www.eurofins.dk for yderligere oplysninger.