Karriere i Eurofins >> Stillinger i Danmark >> Laborant – til eftermiddag & aften

Laborant – til eftermiddag & aften

Sidebar Image

Søger du et selvstændigt arbejde i et laboratorium, hvor du kan have fokus på kvalitet, detalje og struktur? Så søger vi netop dig i Eurofins Vitamin Competence Centre (VCC) i Vejen, hvor vi laver vitamin- og aminosyreanalyser på fødevarer og foder. Vi er et kompetencecenter i Eurofins og det betyder, at vi er førende indenfor vitamin- og aminosyreanalyser og vi får prøver fra hele verden hver eneste dag.

Du vil blive en del af et team bestående af i alt 110 engagerede medarbejdere, som hver især bidrager til vores succes. Derudover vil du få mulighed for at arbejde med vores topmoderne udstyr, som vil hjælpe dig med at sikre kvalitet i alt dit arbejde.

Hvad siger du til at blive en del af et fagligt spændende og udfordrende miljø, med fokus på din videreudvikling i en koncern hvor engagement, faglighed og kvalitet er sat i højsædet?


Arbejdsopgaver

Som laborant hos Eurofins Vitamin Testing i Vejen vil du være med i analysefasen, hvor vi analyserer og beregner på mange forskellige matricer og via chromotografiske metoder.


Faglige kvalifikationer

  • Du er uddannet laborant og har gerne erfaring med HPLC og LC/MS
  • Du er fortrolig med IT - det er en fordel hvis du har kendskab til LIMS
  • Hvis du har erfaring med vitaminanalyser vil være en fordel, det er dog ikke et krav
  • Du taler og skriver dansk


Personlige kompetencer

Som person er du fleksibel og en god kollega, da vi vægter arbejdsmiljø og det kollegiale højt. Du evner at bevare overblikket samtidig med, at du arbejder struktureret, detaljeorienteret og systematisk i et hektisk miljø - det sætter vi pris på. Derudover er du omhyggelig, selvstændig og yderst kvalitetsorienteret.   

Tiltrædelse

Snarest muligt

Arbejdstid

Dine 37 ugentlige arbejdstimer placeres typisk i tidsrummet 14.00 – 22.00, fra mandag til torsdag og 10.00-18.00 fredage. Der forventes ikke arbejde i weekender

Da opgaverne kræver både stående og gående arbejde, er det vigtigt, at du er fysisk mobil.

Yderligere informationer

Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk. Vil du vide mere om stillingen i Eurofins Vitamin Testing, er du velkommen til at kontakte PBU Manager Mette Hartlev på tlf.: +45 26 86 41 95.

Ansøgning

Send din ansøgning med relevante bilag pr. mail til job.vitamin@eurofins.dk hurtigst muligt. Mærk din ansøgning ”Laborant Vitamin – eftermiddag/aften”. 

Vi vil løbende holde samtaler, derfor opfordres du til at sende cv, ansøgning og andet relevant materiale hurtigst muligt dog senest d. 31-01-2019.

 

Eurofins er en international laboratoriegruppe med mere end 45.000 ansatte fordelt på 650 laboratorier i 45 lande. I Danmark beskæftiger Eurofins 1000+ medarbejdere, fordelt på fire produktionslaboratorier og et nationalt servicecenter, der varetager de fælles stabsfunktioner. Eurofins arbejder med professionel rådgivning, validering og kemiske og mikrobiologiske tests og analyser inden for områderne miljø, fødevarer, foder, materialer og produkter samt pharma. Analyser og test udføres i henhold til officielle referencemetoder, kundespecifikke metoder eller metoder udviklet af os selv. Laboratorierne er akkrediteret af DANAK og vores miljø- og arbejdsmiljøledelsessystem er certificeret af DNV (i henhold til ISO 14001 og OHSAS 18001). Jf. evt. også vores hjemmeside www.eurofins.dk for yderligere oplysninger.