Karriere i Eurofins >> Stillinger i Danmark >> Laborant – til mikrobiologisk afdeling

Laborant – til mikrobiologisk afdeling

Sidebar Image

Ønsker du at blive en del af et dynamisk og fleksibelt team, hvor du kan få mulighed for at vidensudveksle med kolleger, som er specialister inden for deres område?

Vil du være en del af et team, hvor engagement, kvalitet og faglighed er fokus i dagligdagen?  Så søger vi en faglig dygtig mikrobiologisk laborant til teamet i Vejen.


Arbejdsopgaver

I vores mikrobiologiske afdeling, vil du i samarbejde med dine kolleger være med til at udfører analyser på fødevarer og foder.

Faglige kvalifikationer

  • Du er uddannet laborant, og vi ser gerne at du har erfaring med mikrobiologiske dyrkningsmetoder.
  • Du har erfaring med IT og gerne LIMS
  • Du taler og skriver dansk

Personlige kompetencer

Du er struktureret og forstår vigtigheden af detaljer og har fokus på at levere kvalitet. Du stiller høje krav til dig selv, derfor er du både omhyggelig, tager initiativ og engagerer dig i dit arbejde. Du trives i et miljø med et højt arbejdstempo, hvor du kan få mulighed for at udvikle dig sammen med dine kolleger.   

Da opgaverne kræver både stående og gående arbejde, er det vigtigt, at du er fysisk mobil.

Arbejdstid

Dine 37 ugentlige arbejdstimer placeres typisk i tidsrummet mellem 6.00 – 18.00 mandag til fredag, derudover vil der være weekendarbejde cirka hver tredje uge.

Tiltrædelse

Snarest muligt

Yderligere informationer

Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk. Vil du vide mere om stillingen i Eurofins Steins, er du velkommen til at kontakte PBU Manager Lone Andresen på tlf.: +45 24 43 93 34.

Ansøgning

Send din ansøgning med relevante bilag pr. mail til job.steins@eurofins.dk hurtigst muligt. Mærk din ansøgning ”Laborant – Mikrobiologi”.

Vi vil løbende holde samtaler, derfor opfordres du til at sende cv, ansøgning og andet relevant materiale hurtigst muligt dog senest d. 31-01-2019.

 

 

Eurofins er en international laboratoriegruppe med mere end 45.000 ansatte fordelt på 650 laboratorier i 45 lande. I Danmark beskæftiger Eurofins 1000+ medarbejdere, fordelt på fire produktionslaboratorier og et nationalt servicecenter, der varetager de fælles stabsfunktioner. Eurofins arbejder med professionel rådgivning, validering og kemiske og mikrobiologiske tests og analyser inden for områderne miljø, fødevarer, foder, materialer og produkter samt pharma. Analyser og test udføres i henhold til officielle referencemetoder, kundespecifikke metoder eller metoder udviklet af os selv. Laboratorierne er akkrediteret af DANAK og vores miljø- og arbejdsmiljøledelsessystem er certificeret af DNV (i henhold til ISO 14001 og OHSAS 18001). Jf. evt. også vores hjemmeside www.eurofins.dk for yderligere oplysninger.