Karriere i Eurofins >> Stillinger i Danmark >> Måletekniker (4)

Måletekniker

Sidebar Image

Spændende stilling som måletekniker hos Eurofins Miljø Luft

Om stillingen:

Eurofins Miljø Luft A/S søger en dygtig og erfaren tekniker til udførelse af måletekniske opgaver inden for miljøområdet i Danmark og udland.

Om jobbet:

Vil du være en del af den fremtidige udvikling inden for måletekniske opgaver, og trives du med at løse selvstændige måleopgaver ude hos kunder, så har vi jobbet til dig.

Dine opgaver vil bestå af emissionsmålinger på kraftværker, forbrændings- og industrianlæg. Du skal betjene mange typer teknisk udstyr, f.eks. registrerende gasmålere, samt opsamle vådkemiske prøver til analyse. Du skal udfylde måledatablade og kvalitetsdokumenter samtidig med, at du effektivt får afsluttet opgaven.

Udover feltarbejdet følger der diverse opfølgningsopgaver på kontoret med at koordinere med kundecentret, bringe udstyr til rettidig kalibrering, koordinere med kunderne og pakke bilen til næste opgave.

Efter grundig oplæring vil du selvstændigt få ansvaret for at planlægge og gennemføre målinger og tekniske undersøgelser på luftområdet. Du vil blive en del af Eurofins afdeling for undersøgelser på luftområdet. Afdelingen løser opgaver inden for hele luftområdet – lige fra emissionsmålinger på afkast til arbejdshygiejniske målinger og tekniske undersøgelser. Du skal være klar på op til 15 rejseuger om året i både ind- og udland (primært Norge).

Kvalifikationer:

  •  Uddannet måletekniker eller allround tekniker med faglige styrker indenfor elektronik, kemi og automatik
  •  Erfaring med emissionsmålinger vil være en fordel
  •  God fysik og frisk på at arbejde ude
  •  Kørekort til personbil

Af personlige kvalifikationer lægger vi vægt på stor selvstændighed og gode samarbejdsevner. Jobbet kræver en høj grad af ansvars- og kvalitetsbevidsthed samt fleksibilitet (lange dage med udendørs feltarbejde må påregnes).

Du er god til at planlægge og bevare overblikket – også når det går stærkt. Du er villig til at tilegne dig viden om relevante faglige, måletekniske discipliner. Herudover lægger vi vægt på, at du er service-minded, er en team-player, og i besiddelse af et godt humør.

Vi tilbyder:

En spændende stilling i en af verdens største laboratorievirksomheder med rige muligheder for personlig og faglig udvikling. Du vil indgå i et team af dygtige kolleger i et godt arbejdsmiljø præget af god stemning og en uformel omgangstone. Du vil have din daglige gang i vores afdeling i Albertslund. Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer ugentligt (flexordning). Løn i henhold til kvalifikationer.

Ansøgning:

Er du interesseret i jobbet, så send hurtigst muligt din ansøgning til Anita Lindhart, HR chef via mail til jobeurofinsmiljo@eurofins.dk mærket "Måletekniker". Ansøgningsfrist er d. 1. juli 2018.

For yderligere informationer omkring stillingen beder vi dig kontakte teamleder, Peter Søller pr. mail pds@eurofins.dk / pr. telefon 27105412. Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk.

Eurofins koncernen beskæftiger ca. 850 medarbejdere i Danmark. Eurofins indgår i den internationale gruppe Eurofins Scientific med mere end 35.000 ansatte i 42 lande. Vi beskæftiger os med professionel rådgivning, validering og specialiserede kemiske og mikrobiologiske test og analyser inden for områderne miljø, fødevarer, foder, materialer og produkter, samt farma. Analyser og test udføres i henhold til officielle referencemetoder, kundespecifikke metoder eller metoder udviklet af os selv. Laboratorierne er akkrediteret af DANAK og vort miljø- og arbejdsmiljøledelsessystem er certificeret af DNV (i henhold til ISO 14001 og OHSAS 18001).