Karriere i Eurofins >> Stillinger i Danmark >> Medarbejder til produktion – Laboratorieassistent

Medarbejder til produktion – Laboratorieassistent

Sidebar Image

Ønsker du at blive en del af et fagligt spændende og udfordrende miljø, med fokus på din videreudviklig i en koncern hvor engagement, faglighed og kvalitet er i højsædet?

Eurofins Vitamin Testing A/S i Vejen består af 110 engagerede medarbejdere, som du kan blive en del af. I vores laboratorie laver vi vitamin- og aminosyreanalyser i fødevarer og foder.

Vil du bidrage til den høje faglighed, den gode stemning og et team med fokus på det kollegiale fællessskab, så har vi jobbet til dig.

Arbejdsopgaver

Som laboratorieassistent hos Eurofins Vitamin Testing i Vejen­­­­, vil du være med til at sikre kvaliteten ved at klaregøre prøvemateriale til videre analyse.

Med dine evner til at arbejde struktureret og detaljeorienteret, vil dine primære opgaver være at: forberede prøver til videre analyse, ved at modtage, registrere, neddele og afveje prøvemateriale.

Faglige og personlige kompetencer

For at blive en del af teamet vægtes dine personlige kompetencer højt, derfor søger vi dig som er:

  • Omhyggelig og stiller krav til kvalitet
  • Stabil og systematisk
  • Udviser gode samarbejdsevner
  • Er selvstændig, initiativrig og engageret
  • Trives med et højt arbejdstempo og er robust

Da vi vil stå for en grundig oplæring, er det ikke et krav, at du tidligere har arbejdet på et laboratorium. Dog forventes at du har viljen og evnen til at tilegne dig ny viden, og at du har en vis erfaring fra tidligere jobs, hvor PC og tal har været en del af arbejdsdagen.

Da opgaverne kræver både stående og gående arbejde, er det vigtigt, at du er fysisk mobil.

 

Arbejdstid

Dine 37 ugentlige arbejdstimer placeres typisk i tidsrummet 14.00 – 22.00, fra mandag til torsdag og 10.00-18.00 fredage. Der forventes ikke arbejde i weekender.

 

Tiltrædelse

Snarest muligt

 

Yderligere informationer

Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk. Vil du vide mere om stillingen i Eurofins Vitamin Testing, er du velkommen til at kontakte PBU Manager Anne Hegge på mobil + 45 2686 4189

 

Ansøgning

Send din ansøgning med relevante bilag pr. mail til job.vitamin@eurofins.dk hurtigst muligt. Mærk din ansøgning ”Assistent Vitamin – eftermiddag/aften”.  

Vi vil løbende holde samtaler, derfor opfordres du til at sende cv, ansøgning og andet relevant materiale hurtigst muligt dog senest d. 31-01-2019.

 

 

Eurofins er en international laboratoriegruppe med mere end 45.000 ansatte fordelt på 650 laboratorier i 45 lande. I Danmark beskæftiger Eurofins 1000+ medarbejdere, fordelt på fire produktionslaboratorier og et nationalt servicecenter, der varetager de fælles stabsfunktioner. Eurofins arbejder med professionel rådgivning, validering og kemiske og mikrobiologiske tests og analyser inden for områderne miljø, fødevarer, foder, materialer og produkter samt pharma. Analyser og test udføres i henhold til officielle referencemetoder, kundespecifikke metoder eller metoder udviklet af os selv. Laboratorierne er akkrediteret af DANAK og vores miljø- og arbejdsmiljøledelsessystem er certificeret af DNV (i henhold til ISO 14001 og OHSAS 18001). Jf. evt. også vores hjemmeside www.eurofins.dk for yderligere oplysninger.