Karriere i Eurofins >> Stillinger i Danmark >> .NET softwareudvikler (1)

.NET softwareudvikler

Sidebar Image

Eurofins Miljø søger en erfaren .NET softwareudvikler

Eurofins Miljø i Vejen (tæt på Trekantsområdet) søger en erfaren .NET softwareudvikler til projekter i forbindelse med fælles koncernudbredt ERP system.

Med din erfaring fra lignende udviklingsmiljø, herunder stor erfaring i C#, WPF og MS SQL Server, vil du få en central rolle i at løfte afdelingens tekniske niveau, udvikle nye applikationer samt videreudvikle eksisterende løsninger på IT området.

Om jobbet

Opgaverne vil primært ligge inden for udvikling og vedligehold af nye og eksisterende produktionskritiske applikationer, herunder:

• Objekt Orienteret Softwareudvikling; analyse, design, implementering (både GUI og business), test på modul- og funktionsniveau og dokumentation.
• Videreudvikling af eksisterende moduler og programkoder, herunder også fejlsøgning og – rettelse.
• Gennemførelse af system tests, herunder sikring af at alle krav er mødt før implementering.
• Teknisk support til kolleger i andre afdelinger samt support til slutbrugere
• Medvirke til at sikre en kontinuerlig teknisk udvikling, som kan danne basis for at vi udvikler de bedste løsninger til intern brug såvel som eksterne kunder.
• Deltagelse i projekter og samarbejde på tværs af Eurofins afdelinger og koncernens selskaber.

Du vil indgå i et team af dygtige og gode kolleger i en virksomhed med gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Der er tale om en fuldtidsstilling. Løn i henhold til kvalifikationer.

Kandidatprofil

• Du har en uddannelsesmæssig baggrund som softwareingeniør, datalog eller datamatiker med bachelor i softwareudvikling.
• Min. 2-3 års professionel erfaring gerne fra lignende udviklingsmiljø.
• Du har stor erfaring med .NET programmering og relationsdatabaser (SQL server og T-SQL).
• Kendskab og erfaring med WCF, Web Api, Crystal Report, VB6, VB-script, Agil/iterativ udviklingsprocesser, og unit tests vil være en fordel
• Du taler flydende dansk og engelsk både i skrift og tale (gerne fransk).

Som person er du imødekommende, initiativrig, positiv, og fleksibel. Du har en analytisk tilgang til dit arbejde, og har gode kommunikationsevner. Du trives både med at arbejde selvstændigt og i teams.

Om Eurofins Miljø

Eurofins Miljø er et af Danmarks største miljølaboratorier. Vi arbejder med kemiske og mikrobiologiske undersøgelser af vand, jord og luft - samt tilhørende rådgivning inden for miljøområdet.
Eurofins Miljø varetager det fulde forløb af en undersøgelse - fra den indledende planlægning, over prøvetagning og gennemførelse af analyser til evaluering af resultaterne. Vi udfører også delopgaver - helt efter kundens behov og ønsker.
Eurofins Miljø ligger i Vejen – en by i udvikling med fine indkøbs-, skole- og sportsmuligheder samt god beliggenhed i forhold til motorvej og Trekantsområdet.

Ansøgning

Send din ansøgning til Anita Lindhart, HR-chef via mail til jobeurofinsmiljo@eurofins.dk. Samtaler vil foregå løbende (stillingsannoncen bliver taget af, når den rette kandidat er fundet).
 
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Dann Vestergaard pr. mail (ddve@eurofins.dk).  Du kan også læse mere om Eurofins og kulturen på vores arbejdsplads på www.eurofins.dk.


Eurofins koncernen beskæftiger ca. 750 medarbejdere i Danmark. Eurofins indgår i den internationale gruppe Eurofins Scientific med mere end 30.000 ansatte i 39 lande. Vi beskæftiger os med professionel rådgivning, validering og specialiserede kemiske og mikrobiologiske test og analyser inden for områderne miljø, fødevarer, foder, materialer og produkter, samt farma. Analyser og test udføres i henhold til officielle referencemetoder, kundespecifikke metoder eller metoder udviklet af os selv. Laboratorierne er akkrediteret af DANAK og vort miljø- og arbejdsmiljøledelsessystem er certificeret af DNV (i henhold til ISO 14001 og OHSAS 18001).