Karriere i Eurofins >> Stillinger i Danmark >> Studiejob hos Eurofins Steins Laboratorium A/S

Studiejob hos Eurofins Steins Laboratorium A/S

Sidebar Image

Er du fyldt 18 år og kunne du tænke dig at være weekendafløser i en af verdens største laboratorievirksomheder, der er med til at skabe et sikkert miljø og høj fødevaresikkerhed? - så har vi jobbet til dig!

Hos Eurofins Steins Laboratorium A/S i Vejen søger vi i øjeblikket tre friske kolleger, der kan hjælpe med at klargøre prøvemateriale i vores mikrobiologiske laboratorium.

Om jobbet:

Vi søger i alt tre nye medarbejdere, til weekendafløsning hver anden lørdag:

 • To til at klargøre og afveje prøvemateriale
 • En til at sprede prøver til videre analyse

Du bliver en del af et team, bestående af dygtige og engagerede laboranter og laboratorieassistenter. Din opgave bliver at hjælpe til i laboratoriet, med klargøring af prøvemateriale, hver anden weekend.

Det er ikke et krav at du tidligere har arbejdet på et laboratorium, da der vil finde oplæring sted. Det er vigtigt at du evner at tilegne dig ny viden effektivt og kan lide at have indflydelse på, at prøverne kommer godt og effektivt videre i laboratoriet til videre analyse.

Dine faglige og personlige kompetencer: 

 • Du er stabil i dit fremmøde og i din arbejdsindsats

 • Du kan lide at lære nyt

 • Du har ordenssans, er omhyggelig og arbejder systematisk

 • Du har flair for IT systemer

 • Du har en fleksibel og positiv tilgang til tingene

 • Du har gode samarbejdsevner

 • Du skal være fyldt 18 år

Arbejdstider:

Du kommer til at arbejde hver anden lørdag på følgende tidspunkter:

 • Afvejer: kl. 6:00-14:00

 • Spreder: kl. 7:30-15:30

 Skriv gerne i ansøgningen om du er interesseret i begge jobs eller du foretrækker det ene frem for det andet. 

Vi tilbyder:

Et godt arbejdsklima med en uformel omgangstone. Du bliver en del af en dynamisk og fremadrettet international virksomhed, der er blandt verdens største laboratorier. Der vil være en grundig introduktion til opgaverne.

Tiltrædelse:

Snarest

Yderligere informationer:

Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk. Vil du vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte PBU manager i Mikrobiologi Durita Mohr Røge på telefon + 45 23 29 84 43.

Ansøgning:

Send din ansøgning med relevante bilag på mail til job.steins@eurofins.dk senest den 15. september 2018 mrk. ”Weekend Mikrobiologi”. Vi indkalder løbende til samtaler, og ansætter når de rette kandidater er fundet.

  

Eurofins er en international laboratoriegruppe med mere end 38.000 ansatte i 44 lande. I Danmark beskæftiger Eurofins 900 medarbejdere, fordelt på fire produktionslaboratorier og et nationalt servicecenter, der varetager de fælles stabsfunktioner. Eurofins arbejder med professionel rådgivning, validering og kemiske og mikrobiologiske tests og analyser inden for områderne miljø, fødevarer, foder, materialer og produkter samt pharma. Analyser og test udføres i henhold til officielle referencemetoder, kundespecifikke metoder eller metoder udviklet af os selv. Laboratorierne er akkrediteret af DANAK og vores miljø- og arbejdsmiljøledelsessystem er certificeret af DNV (i henhold til ISO 14001 og OHSAS 18001). Jf. evt. også vores hjemmeside www.eurofins.dk for yderligere oplysninger.