Karriere i Eurofins >> Stillinger i Danmark >> Teamleder til natholdet – Robust, fokuseret & disciplineret

Teamleder til natholdet – Robust, fokuseret & disciplineret

Sidebar Image

Hvad siger du til en afvekslende, udfordrende og udviklende hverdag i en international organisation, som ny teamleder til en driftsfokuseret opgave i vores jordlaboratorium?

Afdelingen GC Jord hos Eurofins Miljø, består i dag af 33 medarbejdere, der til dagligt producerer analyser indenfor jord og luft. Afdelingen er fordelt på tre hold; dag, nat- og weekend. Hvert hold er sammensat af laboranter og laboratorieassistenter, som står for prøveforberedelse og analyse af et stort antal prøver.

Arbejdsopgaver

Med reference til sektionslederen, vil din primære opgave blive den daglige ledelse af nat/aften- og weekendholdet bestående af 16 medarbejdere.

Mere specifikt vil du sikre; den daglige planlægning og optimering af denne, opfølgning, koordinering, kommunikationen med dagholdet, planlægningen af ferier og fridage, afholdelse af MUS samt øvrige ad hoc opgaver. 

Faglige kvalifikationer

  • Du har erfaring fra en produktionsvirksomhed og gerne brancheerfaring
  • Du har 3-5 års ledelseserfaring
  • Du har kendskab til LEAN
  • Det er en fordel, hvis du er laborant eller lignende
  • Du taler og skriver dansk

Personlige kompetencer

  • Du er robust, empatisk og driftsorienteret
  • Du formår både at fokusere på trivsel, arbejdsmiljø, optimering og effektivisering
  • Du kan lede og motivere mange forskellige mennesker
  • Du er kommunikerende og trives i et miljø, hvor man sparrer med både kolleger og ledere

Arbejdstid

Dine 37 ugentlige arbejdstimer placeres i 4 dages uge i tidsrummet 18.00 – 08.00 mandag til søndag.

Arbejdssted:

Eurofins Miljø, Ladelundvej 85, 6600 Vejen (Trekantområdet)

Tiltrædelse

Snarest muligt

Du tilbydes

En spændende stilling med fokus på ledelsesopgaven, hvor du med din erfaring og kompetencer får stor indflydelse på driften og trivslen i afdelingen. Du bliver en del af et team bestående af højt kvalificerede medarbejdere indenfor deres område, hvor faglig stolthed og fokus på kvalitet er i centrum. Derudover tilbydes du at blive en del af en international, udviklingsorienteret organisation med fokus på medarbejderne.

Yderligere informationer

Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk. Vil du vide mere om stillingen i Eurofins Miljø, GC Jord, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Signe Vork på tlf.: +45 2917 1575 eller dsin@eurofins.dk.

Ansøgning

Send din ansøgning med relevante bilag på mail til jobeurofinsmiljo@eurofins.dk hurtigst muligt. Mærk din ansøgning ”Teamleder, Nat – Jord”.

Vi vil løbende holde samtaler, derfor opfordres du til at sende cv, ansøgning og andet relevant materiale hurtigst muligt, dog senest d. 01-03-2019.

 

 

Eurofins er en international laboratoriegruppe med mere end 45.000 ansatte fordelt på 650 laboratorier i 45 lande. I Danmark beskæftiger Eurofins 1000+ medarbejdere, fordelt på fire produktionslaboratorier og et nationalt servicecenter, der varetager de fælles stabsfunktioner. Eurofins arbejder med professionel rådgivning, validering og kemiske og mikrobiologiske tests og analyser inden for områderne miljø, fødevarer, foder, materialer og produkter samt pharma. Analyser og test udføres i henhold til officielle referencemetoder, kundespecifikke metoder eller metoder udviklet af os selv. Laboratorierne er akkrediteret af DANAK og vores miljø- og arbejdsmiljøledelsessystem er certificeret af DNV (i henhold til ISO 14001 og OHSAS 18001). Jf. evt. også vores hjemmeside www.eurofins.dk for yderligere oplysninger.