Karriere i Eurofins >> Stillinger i Danmark >> VBM Miljølaboratorium søger nye dygtige Laborantpraktikanter

VBM Miljølaboratorium søger nye dygtige Laborantpraktikanter

Sidebar Image

Eurofins VBM Laboratoriet A/S i Aabybro (tæt ved Aalborg) søger nye engagerede Laborantpraktikanter til september 2019.


VBM Laboratoriet er en del af Eurofins, så du kan se frem til at blive en del af en af verdens største og mest ambitiøse laboratorievirksomheder. Her får du personlig og faglig udvikling, hvis du er ambitiøs og trives med et tempo i et fagligt spændende og udfordrende arbejdsmiljø.

Om virksomheden:

Du bliver en del af en højt kvalificeret medarbejderstab med solid erfaring og ekspertise med analyser inden for miljøbranchen. Hos os er der gode muligheder for at præge hverdagen, hvad enten det angår ideer til nye arbejdsområder, brug af ny teknologi eller andre tiltag til gavn for både virksomhed og medarbejdere.
Der er meget kort vej mellem ledelsen og medarbejderne og koblet med en uformel stemning, søger vi at få det meste ud af vores medarbejderes viden og ideer. Så hvis du har lyst til at arbejde på et laboratorium med de ovenstående værdier og hvor fleksibilitet, alsidighed, og troværdighed er i højsædet, er VBM Laboratoriet A/S noget for dig.

Om jobbet:

Arbejdet vil omfatte kontakt med en bred række kemiske miljøanalyser

 • Prøveforberedelse af miljøprøver og bygningsmaterialer
 • Resultatbehandling af miljøprøver og bygningsmaterialer
 • Arbejde med og vedligehold af analyseinstrumenter, enten ICP, GC-FID eller GC-MS
 • Kvalitetsarbejde i henhold til ISO 17025 (DANAK)

Dine faglige og personlige kompetencer er:

 • Du har afsluttet grundforløbet på en laborantskole eller et Erhvervsakademi
 • Du er kvalitets- og ansvarsbevidst og arbejder struktureret og systematisk
 • Du har flair for at planlægge arbejdsdagen og få afsluttet dine opgaver
 • Du har lyst til at arbejde med kvalitetsforbedringer og optimering af eksisterende processer under anvendelse af bl.a. LEAN
 • Du har gode samarbejdsevner og en fleksibel indstilling til tingene
 • Du er villig til at udfordre traditioner i forhold til at effektivisere processer
 • Du er stabil, positiv og et stort drive
 • Arbejdsopgaverne kræver at du forstår, skriver og taler dansk, samt har godt kendskab til IT og Office-pakken

Vi tilbyder:

Et godt arbejdsklima med en uformel omgangstone. Du bliver en del af en dynamisk og international virksomhed, der er blandt verdens største laboratorier.

Forløber og afsluttes dit praktikforløb tilfredsstillende, vil der være mulighed for fastansættelse efterfølgende.
Der er tale om en fuldtids praktikperiode på et år.

Arbejdstid:

Du vil indgå i afdelingens arbejdsplan. Typisk ligger arbejdstiden mellem kl. 07.00-18.00 på hverdage.

Tiltrædelse:

 1. september 2019 og under hensyntagen til din uddannelsesplan.

Yderligere informationer:

Du kan læse mere om Eurofins VBM på www.VBMlab.dk og www.eurofins.dk. Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte laboratorieleder Kia Boe Andreasen, e-mail: KiaBoeAndreasen@eurofins.dk eller på telefon +45 98 21 32 00.

Ansøgning:

Send din ansøgning med uddannelsesbevis og andre relevante bilag på mail til job.vbm@eurofins.dk senest den 28. februar 2019. Mærk din ansøgning ”Laborantpraktikanter VBM”. Vi forventer at afholde samtaler primo marts.

Husk, at du skal have fulgt grundforløbet på en laborantskole eller Erhvervsakademi, for at kunne komme i betragtning som laborantpraktikant.

 

VBM Laboratoriet A/S er et akkrediteret miljølaboratorium under DANAK og beskæftiger ca. 90 medarbejdere i Aabybro og Rødovre. VBM er et af de førende laboratorier i Danmark inden for miljø- og geotekniske analyser i forbindelse med bygge- og anlægsprojekter og dermed ydelser inden for jordforurening, indeklima og bygningsscreening mv.
VBM er en del af Eurofins-koncernen, en international laboratoriegruppe med mere end 45.000 ansatte i 45 lande. I Danmark beskæftiger Eurofins 1000 medarbejdere, fordelt på seks produktionslaboratorier og et nationalt servicecenter, der varetager de fælles stabsfunktioner. Vores kerneydelse er professionel rådgivning, validering, kemiske og mikrobiologiske tests og analyser inden for områderne miljø, fødevarer, foder, materialer samt pharma. Se yderligere på www.eurofins.dk og www.eurofins.com og www.VBMlab.dk.