Miljø >> Nyheder >> PAIS udskiftes med Eurofins OnLine (EOL)

PAIS udskiftes med Eurofins OnLine (EOL)

Sidebar Image

Velkommen til Eurofins OnLine (EOL)

Mange af Eurofins’ kunder har været vant til og glade for at benytte PAIS, men PAIS sendes nu på "pension" og erstattes af Eurofins OnLine (EOL). EOL er lidt anderledes opbygget end PAIS, men indeholder ellers samme muligheder for visning af resultater og status på prøver. Kunder som tidligere har haft adgang til PAIS, vil naturligvis stadig have dette så længe det er nødvendigt.

EOL er opbygget således, at der gives adgang til systemet via en kunde-administrator konto (EOL-administrator). EOL-administratoren er ansvarlig for oprettelse af øvrige EOL-brugere i jeres egen virksomhed.

Hvis I ønsker at komme på EOL, skal I sende en e-mail til EOL-ENV@eurofins.dk med jeres kundeoplysninger samt den e-mail som I ønsker tilknyttet til administratoren. Vi vil derefter hurtigst muligt oprette EOL-administratoren for jeres virksomhed. Det er vigtigt at EOL-administratoren ikke oprettes under en personlig mail - men under en overordnet mail, som kan administreres og betjenes af andre under eventuelt fravær/afskedigelse af administratoren.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på EOL.