Netværksgruppe om fødevaresvindel
Svindel med fødevarer er i stigende fokus i disse år. Der ses både fra myndigheders og forbrugeres side med stor alvor på fødevaresvindel. Vi skal kunne stole på, at fx vin, olivenolie og honning har den kvalitet, emballagen lover.
Fødevarevirksomhederne mødes derfor af større krav til viden omkring mulige risici og verificering af autenticitet.
På baggrund af stigende interesse har Eurofins valgt at oprette en netværksgruppe om fødevaresvindel.
Netværksgruppe om fødevaresvindel
- ½-årlige møder af ca. 5 timers varighed
- Eksempler på fødevaresvindel inden for det overordnede emne
- Mulige analyser til verificering af autenticitet
- Gennemgang af systemer til sårbarhedsvurdering
- Erfaringsudveksling med andre virksomheder
- Virksomheder som Arla Foods amba og Midsona Danmark A/S er allerede tilmeldt netværksgruppen.
- Mulighed for ad hoc møder ved behov
- Mulighed for relevante gæstetalere
- Ca. 10 årlige nyhedsbreve hvor du opdateres på det sidste nye inden for fødevaresvindel
Praktiske detaljer
- Lokation: Eurofins Steins. Ladelundvej 85, 6600 Vejen
- Tidspunkt: 9-14
- Tilmeldingsfrist for deltagelse til første møde: 31.05.2018 klik her
- Pris: 6795 DKK årligt for op til 2 deltagere pr. virksomhed
Agenda for møder i 2018
- møde:
- Dato: 19.06.2018
- Emne: Præsentation af Netværksgruppe og Krydderier
- møde
- Dato: 20.11.2018
- Emne: Juletema (vin, chokolade, marcipan)
Netværksgruppen styres af Henriette Schønwandt (Mejeriingeniør) og Rikke Dahl (Molekylær ernæring og fødevareteknologi), der sidder i Eurofins’ rådgivningsafdeling og har beskæftiget sig med fødevaresvindel i de seneste 3 år.
Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på: raadgivning@eurofins.dk eller tlf. 26 86 36 35