Eurofins Danmark >> Fødevarer

Laboratorieanalyser gennem mere end 150 år

Analyse af fødevarer

Status på Eurofins IT Problemer, 14. juni 2019

Læs tidligere opdateringer her

Flere og flere af vore IT systemer er blevet genetableret efter det angreb af ransomware, der ramte os d. 2. juni. De fleste af vore virksomheder og aktiviteter nærmer sig igen normale forhold, men vi har desværre også systemer som endnu ikke er på plads. Det gælder især EOL og vore aktiviteter inden for fødevarer/foder. Vi arbejder hårdt på at få de sidste systemer på plads først i den kommende uge.

Vi modtager nu prøver som normalt, men der må i de næste par uger forventes forsinkelser, hvilket vi beklager. I mange tilfælde fungerer vores IT systemer med nedsat kraft og der går endnu nogle uger før vi kan forvente at disse er fuldt ud retableret.

Situationen er forskellig for de enkelte Eurofins selskaber i Danmark så vi kan kun opfordre til at I tager kontakt til jeres normale kontakt eller vores reception, hvis I ønsker yderligere information/drøftelse  om resultater og prøver.

Vi er taknemmelige for den store indsats som vort personale yder og vi er taknemmelige for den forståelse vi møder fra vore kunder.

Direktionen

Eurofins Danmark

Eurofins Steins Laboratorium A/S er autoriseret og akkrediteret til at udføre analyser inden for landbrug, mejeri og fødevareanalyser. Vores laboratorium hjælper dig med at sikre kvaliteten af råvarer, processer og færdige produkter. Vi gennemfører analyser, udarbejder dokumentation, uddanner og rådgiver dig som kunde, således at du kan optimere dine produktionsprocesser og sikre kvaliteten af dine ydelser.

Vælg din branche nedenfor for at se mere om, hvad vi kan hjælpe dig med - eller kig på Vores ydelser for at se en liste med vores arbejdsområder.

 

 

  

Fødevareindustri

Catering, fastfood og storkøkkener

Detailhandel

Engros og import

Forædlingsindustri

Juice og flaskevand

Øl og spiritus

Ingredienser

Vitamin og kosttilskud

Råvarer

Cerealier

Fedt og olie

Fiskeindustri

Fjerkræ og æg

Frugt og grønt

Honning, sukker og chokolade

Kaffe, te og kakaopulver

Kødindustrien 

Mælk og mejeri

Kalibreringsprøver, mælk

Mejeri

 

 

Foder

Handelsfoder

Petfood

Grovfoder