HP (Høj Protein) Kalibreringsprøver

| Beskrivelse | Chokfrosne kalibreringsstandarder med højt proteinindhold (HP) til kalibrering af FTIR-udstyr. Fås i tre forskellige typer. Kalibreringsstandarderne kan benyttes som et sæt eller enkeltvis. | ||
| Matrice | Opkoncentreret mælk fra kvæg (Bovin). | ||
| Parametre | På alle HP-kalibreringsstandarder er der referenceværdier for protein. Der kan være flere aktuelle batch, se derfor det relevante certifikat nedenfor for at få de nøjagtige referenceværdier. | ||
| Referenceværdier | Referenceværdierne ligger i området: 
 | ||
| Akkreditering | Kalibreringsstandarderne er akkrediteret af DANAK i henhold til DS/EN ISO 17034:2016 og referenceværdierne er fastsat ud fra resultater fra op til seks laboratorier. | 
HP (Høj Protein) Kalibreringsprøver – Certifikater
Gældende certifikat
Tidligere certifikater
- Certificate HP + HP Past + HP Raw Mar-2023
- Certificate HP Raw + Past Okt-2022
- Certificate HP Sep-2022
- Certificate HP Raw + Past Mar-2022
- Certifikat HP nov-2021
 
             
             
             
                    
 
                     
                  
                