Eurofins Product Testing

Eurofins Product Testing leverer laboratorieanalyser, test og rådgivning - en perfekt samarbejdspartner, når det drejer sig om kemi i forbrugerprodukter og materialer. Eurofins samarbejder med en lang række danske og udenlandske industrivirksomheder, handelsvirksomheder og forhandlere, hvor vi kan hjælpe med undersøgelser og kompetent rådgivning i alle produktets faser - fra produktudvikling, produktion, transport, salg, bortskaffelse, import og eksport.

Eurofins udfører undersøgelser og test af produkter og materialer

Det drejer sig blandt andet om kontrol af kemisk-tekniske produkter, test af forbrugerprodukter, test af legetøj, analyser og test af kosmetik, test af byggematerialer, gasanalyser, analyse af fødevareemballage og medicoteknik samt analyser af affald og restprodukter.

Eurofins yder kemisk og lovgivningsmæssig rådgivning inden for alle typer af forbrugerprodukter

Uanset om der er tale om import eller egen produktion af varer, er der lovgivning på området, der skal overholdes. Eurofins kan skaffe den nødvendige dokumentation, tjekke labels, tjekke analyserapporter, afholde kurser mv. - alt for at sikre overholdelse af gældende lovgivning.

Læs mere om vores fokusområder:

Information in English here

_________________________________________________________________________________

Logo

Eurofins Product Testing A/S - Smedeskovvej 38- DK-8464 Galten

CVR: DK 2651 1437 - Telefon: (+45) 70 22 42 76 - Skriv til os her

1990 - 2013 Copyright - Eurofins small logo
Opdateret af: bdqu
Sidst opdateret: 3. juni 2016