Eurofins Danmark >> SBL

Skandinavisk Bryggeri-Laboratorium

Status på Eurofins IT Problemer, 20. juni 2019

Læs tidligere opdateringer her

De fleste af vore IT systemer er nu genetableret efter det angreb af ransomware, der ramte os d. 2. juni. Det betyder at vi nærmer os en normal produktions situation i vore virksomheder.

Vi modtager, analyserer og rapporterer nu prøver som normalt, men på grund af en vis backlog af prøver og rapporter vil der i denne og næste uge kunne være længere leveringstider end normalt.  Vi vil gøre alt for at begrænse forsinkelsere og selvfølgelig informere herom, hvis det sker.

Vi opfordrer til at I tager kontakt til Jeres normale kontaktpersoner eller vores reception, hvis I ønsker yderligere information/drøftelse om resultater og prøver.

Vi skal endnu engang beklage de problemer vore forsinkelser har skabt og udtrykke vor taknemmelighed for den forståelse vi møder fra vore kunder.

Direktionen

Eurofins Danmark

Skandinavisk Bryggeri-Laboratorium (SBL) specialisere sig i analyse af malt byg, og andre ingredienser som bruges til fremstillingen af øl.

SBL er en del af Eurofins, hvilket vil sige at vi kan analysere prøven for mere end  byg-parametre.

Skal i derfor have lavet andre kemiske undersøgelse af maltbyggen, kan SBL også klare dette.

SBL er nævnt i Københavns Slutseddel, som reference-laboratorium til analysen af malt byg handlet i Danmark.

SBL fremstiller reagenser til analysen af Beta-glucan indhold. Det inkludere beta-glucan standarder og calcoflour. Mere information findes under "Produktion"-fanen.

 

Analyse

Produkter