Eurofins Danmark >> Nyheder >> Danmark Planter Træer - sidst status

685 træer til 'Danmark Planter Træer'

Sidebar Image

914.233 nye træer blev der samlet ind til lørdag aften, da TV 2s ’Danmark Planter Træer’ indsamlingsshow blev sendt. Selvom man ikke nåede det ambitiøse mål om at samle penge nok til at plante 1 million træer, var der stor tilfredshed. 914.233 træer kan bestemt også gøre en forskel for vores klima – og Eurofins Miljø er glade for at have været en del af kampagnen.

Vi har aktivt gjort en indsats for at sætte fokus på, hvordan vi kan mindske vores klimaaftryk. I nogle af vores afdelinger har man én gang om ugen i 5 uger fået vegetar mad til frokost. Det alene har reduceret vores CO2 udledning med over 1,6 tons – det er samme mængde CO2 en gennemsnitlig benzinbil udleder på en køretur på 13.333 km.

Medarbejderne i Eurofins Miljø har også selv haft mulighed for at bidrage til ’Danmark Planter Træer’. Når medarbejderne har ladet bilen stå og i stedet for cyklet, taget offentlig transport eller samkørt på arbejde, har vi doneret et beløb til ’Danmark Planter Træer’. På halvanden måned har vi tilsammen cyklet 4.990 km, kørt med offentlig transport 10.301 km, mens samkørsel løber op i 24.579 km. Det svarer næsten til, at vi har været en tur rundt om jorden, og vores samlede donation til ’Danmark Planter Træer’ blev til mere end 685 træer. Vi er stolte og meget imponerede over det store engagement og indsats som medarbejderne har bidraget med i ’Danmark Planter Træer’. Og det har også inspireret flere til at søge alternative transportformer fremadrettet.