JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Miljø >> Nyheder >> Online booking 2023

Bestil emballage og prøveafhentning i Online Booking

Sidebar Image

I slutningen af 2022 fik vi en ny online løsning, hvor du kan bestille emballage og booke afhentning af miljøprøver. Løsningen kalder vi meget simpelt for Online Booking. Din største fordel ved Online Booking er, at du nu kan bestille emballage og booke prøveafhentning på din telefon eller tablet. Så mens du for eksempel er i gang med at udtage prøver, så kan du nemt og hurtigt bestille prøveafhentningen med det samme.

Du kan også se, hvilke bookinger dine kollegaer har lavet. Det er ekstra smart, hvis I er mange, der booker både emballage og prøveafhentning. Så hvis du er i tvivl om, om der er booket afhentning af nogle specifikke prøver, så kan du finde svaret i Online Booking.

I arkivet i Online Booking kan du desuden se, hvad der tidligere er blevet bestilt af emballage og prøveafhentning. Derudover kan du se, hvis du eller dine kolleager har lavet fremtidige bookinger. Online Booking hjælper dig med nemt at få overblikket, og systemet er tilgængeligt, når og hvor du har brug for det!

Med Online Booking har vi også øget IT sikkerheden for dig som bruger.

 

Sådan booker du online

Har du bestilte i vores gamle system, så har vi allerede oprettet en bruger til dig i det nye system. Men hvis du ikke tidligere har bestilt emballage og booket prøveafhentning online, så hjælper vi dig med at lave en bruger. Kontakt din Eurofins afdeling, så laver vi en bruger til dig - og så kan du herefter logge ind, og komme i gang med at booke med det samme!

Du finder Online Booking her: https://euf.online-book.dk/

 

Bestil prøveafhentning inden klokken 12 – og vær med til at reducere CO2 udledningen

Når du booker afhentning af dine prøver inden kl. 12, gør du en forskel for miljøet. Det betyder nemlig, at vi kan planlægge en mere miljøvenlig afhentningsrute – derfor kalder vi det for Grøn Booking. Når du booker afhentning så tidligt som muligt, så er det også med til at sikre, at vi på laboratoriet har kapacitet til dine prøver, så vi kan nå at analysere prøverne inden for din ønsket tidsramme.

Du kan blive klogere på Grøn Booking her.