Eurofins Danmark >> Miljø >> Om Os

Hvem er vi?

Sidebar Image

Eurofins Miljø leverer viden på hele miljøområdet - til hele Danmark

Eurofins er Danmarks største miljølaboratorium. Vi arbejder primært med kemiske og mikrobiologiske undersøgelser af vand, jord og luft - samt tilhørende rådgivning inden for miljøområdet. Eurofins Miljø tilbyder også målinger af støj og akustik.

Eurofins Miljø fokuserer på kvalitet og leveringssikkerhed, da vi er meget bevidste om, at laboratoriets resultater er en del af myndigheders og private firmaers beslutningsgrundlag.

Eurofins har et meget stort udvalg af analyser og analysepakker, som er nødvendigt for at matche vores kunders behov for viden og dokumentation. Vi råder over avancerede laboratoriefaciliteter, top-moderne måleinstrumenter og vigtigst af alt - et team af dygtige og kompetente medarbejdere, som med mange års erfaring og et internationalt netværk i ryggen står til rådighed, når der skal skabes resultater.

Eurofins Miljø varetager det fulde forløb af en undersøgelse - fra indledende planlægning og rådgivning, over prøvetagning og gennemførelse af analyser til evaluering af resultaterne. Vi kan også udføre delopgaver - helt efter kundens behov og ønsker.

Vores kundekreds omfatter blandt andet kommuner, regioner, statslige miljøcentre, uddannelsesinstitutioner, industrivirksomheder, forsyningsselskaber, landbrug, rådgivende ingeniørfirmaer, entreprenørselskaber og en række søsterselskaber.

Du finder vores adresser her

Skriv til os