JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Miljø >> Nyheder >> Webinar om indeklimascreeninger

Webinar om indeklimascreeninger

Sidebar Image

Synes du, at det kan være svært at gå i gang med indledende indeklimaundersøgelser, når du ikke ved, hvad du skal kigge efter? Så er dette webinar relevant for dig!

Til webinaret vil vi fortælle om en screenair analysemetode, som måler for 6 parametre. Screenair kan bruges til at vurdere, om indeklimaet kræver en mere grundig undersøgelse. Screenair er en bred analyse, som er meget velegnet til brug til målinger i boliger, kontorlokaler, skoler, lager og opbevaringsrum.

Derudover kigger vi på, hvordan du kan anvende målingen i praksis. Den kan blandt andet bruges til tidligt at spore ændringer i luftens sammensætning samt tilstedeværelsen af forhøjede kemiske og mikrobielle emissioner og mikroorganismer i indeluften. Vi kigger også på, hvordan testkittet ser ud, når du modtager det og viser, hvordan du kan håndtere pumpen og udtage prøven.

Oplægsholdere til webinaret er My Tran og Aviaja Lund, som begge er kunderådgiver i Eurofins VBM Laboratoriet, og til dagligt arbejdet med indeklima og bygningsmaterialer.

Tilmelding til webinaret

Webinaret blev afholdt i juni 2020. Du kan dog nå at se optagelsen af webinaret, som du finder lige her