JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Steins >> Nyheder >> Ændringer i gældende prisaftaler på Substrat- & forbrugsprodukter

Ændring af prisaftaler og køb af substrat- & forbrugsvarer

Sidebar Image

Kære kunde,

Hos Eurofins Food and Feed arbejder vi konstant på at forbedre vores tjenester for at imødekomme vores kunders behov. Baseret på feedback fra vores tilfredshedsundersøgelser har vi gennem en længere periode optimeret vores interne systemer og processer. Et af disse forbedringspunkter har været en mere brugervenlig digital platform til køb af forbrugsvarer og substratprodukter. Derfor har vi investeret i udviklingen af et webshopsystem, der muliggør, faktura- og kortbetalinger, effektiv ekspedition og ugentlig forsendelse fra vores lager.

Vi skriver derfor for at meddele dem om, at der pr. 1. februar 2024 vil være begrænset mulighed for at bestille forbrugsvarer & substratsprodukter via EOL. I folængelse af denne process må det meddeles at evt. prisaftaler på substratprodukter og forbrugsvarer også ophører pr. 1. februar 2024.

I overgansperioden tilbyder Eurofins Food and Feed vores kunder en 20% rabat på kortbetalinger ved køb der foretages via vores webshop, resten af året 2023.


Du finder webshoppen på følgende link: https://www.eurofins.dk/steins/webshop

Vi er begejstrede over at præsentere denne forbedrede digitale oplevelse, og ser frem til at servicere dig med vores forbedrede købsoplevelser i fremtiden.

Har du spørgsmål eller brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på: SteinsKundeservice@eurofins.dk

Med venlig hilsen,

Rebekka Hede Paulsen
Customer Service Manager
Eurofins Steins Laboratorium