JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Vores analyser >> Sensorik og Forbrugertest >> Grundsmag test

Bestil en Grundsmag test

Sidebar Image

Hvad er en Grundsmag test?

Kan du og dine medarbejdere identificere de forskellige grundsmage i jeres fødevareprodukter?
Hos Eurofins Steins Laboratorium kan vi klæde dig på, med et kursus i grundsmagene; sur, sød, salt og bitter - og Umami ved behov.
Foretager I sensoriske vurderinger af jeres produkter internt I virksomheden og vil I sikre at jeres medarbejderes smagsløg, kan identificere de forskellige grundsmage? Så er en Grundsmag test fra Eurofins svaret. Læs mere nedenfor.

 

En test med mange muligheder - skræddersyet til jeres behov 

Grundsmag test kan tilrettelægges på 3 forskellige måder, alt efter jeres behov og mulighed for at deltage.

  1. Kom og besøg Eurofins i Vejen og deltag i vores Grundsmag test. Vi vejleder og giver råd hele vejen fra start til slut.

  2. Inviter os ud til jeres virksomhed. Så sørger vi for at stable testen på benene og vejleder og råder jer hele vejen.

  3. I kan også bestille en færdig Grundsmag testpakke, hvor vi sender grundsmagene ud til jer, med en lille introduktion til hvordan I får mest ud af forløbet.

 

Sådan kan en grundsmag test foregå

Når medarbejderne skal trænes i grundsmagene, sidder de adskilt fra hinanden. Hos Eurofins i Vejen, har vi specialindrettede båse til formålet. Derefter får medarbejderne serveret et fad, med de forskellige grundsmage i et lille nummereret glas. Der udleveres et papirark, med tallene fra de små glas påskrevet. Så er det op til medarbejderne at smage sig frem til de korrekte grundsmage, og skrive deres smagsindtryk ned på det udleverede ark. Herefter går kontrollanten medarbejdernes ark igennem og man får svaret tilbage. Ved behov kan der laves Tærskels-test, som du kan læse mere om nedenfor.

 

 

Tærskels-test - En udvidet grundsmag test

Ønsker I derudover en udvidet test, kan vi også forberede en tærskels-test, med tre forskellige niveauer af grundsmagene. Så kan I få et indblik i,
hvor meget I kan differentiere mellem de forskellige grundsmage. Det er en god måde at klæde sine medarbejdere på, til at kunne varetage sensoriske analyser.

 

Læs mere om vores andre analyser