JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Rådgivning om fødevarer >> Kursus >> Mærkning kursus

Mærkning kursus

Sidebar Image

mærkning kursus

Bliv klogere på mærkning af fødevarer

Det kan være svært at holde styr på, hvilke krav der er til fødevareetiketter. Hos Eurofins Steins Laboratorium A/S har vi arbejdet med mærkning af fødevarer og kosttilskud i en lang årrække, og vi har stor erfaring med implementeringen af lovgivningskrav; både de generelle krav såvel som de mange yderligere krav fra bekendtgørelser og forordninger, der knytter sig til specifikke produkter. Vi tilbyder derfor kurser som kan hjælpe jer med at bedre til at navigere indenfor dette område.

Kursus i mærkning

Grundlæggende regler

På dette kursus ser vi på de grundlæggende regler for, hvilke oplysninger der skal være på færdigpakkede fødevarer. Vi vil blandt andet gennemgå, hvilke lovpligtige oplysninger etiketten skal indeholde, hvordan korrekt oprindelsesmærkning, mængdeangivelse og varebetegnelse udformes, samt gennemgå holdbarhedsmærkning og korrekt mærkning af allergene ingredienser.

Anprisninger

Desuden præsenterer vi reglerne for at anprise produkter, både ved hjælp af ernærings- og sundhedsanprisninger, men også andre typer af anprisninger som fx "fri for"-anprisninger og kvalitetsanprisninger.

Vi skræddersyer kurset efter dine behov

Der vil i undervisningen blive inddraget flere eksempler.
Deltagere er velkomne til på forhånd at komme med ønsker til specifikke emner til gennemgang på kurset, så vil vi inddrage disse så langt som tiden tillader det.

Kontakt os med dine spørgsmål og for bestilling:

Rådgivning

Rådgivning
Food consultancy teamet